DRAMA NA KOSMETU: Pokušali da kidnapuju devojčicu srpske nacionalnosti, hteli da je uguraju u kola

Novosti online

07. 10. 2020. u 20:08

NEPOZNATE osobe pokušale su, u selu Babin Most kod Obilića, na silu da uguraju devojčicu srpske nacionalnosti u automobil.

ДРАМА НА КОСМЕТУ: Покушали да киднапују девојчицу српске националности, хтели да је угурају у кола

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Incident se dogodio oko 15:30 časova. Devojčica je uspela da se otrgne i utrči u najbliže dvorište, kazao je za Kosovo Onlajn direktor škole u Babinom Mostu Žarko Petrović. 

Deda devojčice pokušaj otmice prijavio je policiji tzv. Kosova.

Zbog preživljenog stresa devojčici je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Prilužju, rekao je Petrović. 

Pokušaj otmice devojčice u Babinom Mostu uznemirio je meštane ovog sela.

Ovo je novi u nizu incidenata u srpskim sredinama na Kosovu.

Prethodno se dogodio pokušaj otmice srpskog dečaka u Plemetini, ali i pucnjava ispred škole u Donjoj Brnjici nadomak Prištine gde su se nalazila okupljena srpska deca.

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)