SLAO SEKSUALNE PORUKE MLADOM IGRAČU? Trener FK Radnik osumnjičen da je hteo intimne odnose sa fudbalerom (13)

Novosti onlajn

05. 10. 2020. u 19:08

TRENER mlađih kategorija FK Radnik iz Surdulice A. F. (36) priveden zbog sumnje da je slao seksualne poruke mladom igraču (13).

СЛАО СЕКСУАЛНЕ ПОРУКЕ МЛАДОМ ИГРАЧУ? Тренер ФК Радник осумњичен да је хтео интимне односе са фудбалером (13)

Foto: Depositphotos

Trener je navodno dečaku slao seksualne poruke preko telefona nagovarajući ga na s*ks, i tereti se za polno uznemiravanje. Međutim, krivična prijava je podneta u redovnom postupku i treneru nije određen pritvor.

Telefoni na veštačenju

Ovaj pedofilski skandal danima je glavna tema u Surdulici, a na tužilaštvu i policiji je da do detalja utvrde šta se tačno dešavalo između trenera i zlostavljanog dečaka.

Izvor iz istrage kaže da je policiju obavestio otac mladog fudbalera.

- Dečak se požalio ocu da mu trener šalje čudne i neprimerene poruke, pa je ovaj odmah o svemu obavestio policiju. Otac je predao inspektorima sinovljev telefon, u kom su bile sporne poruke, i trener je pozvan na informativni razgovor. A. F. je dao izjavu, u kojoj je negirao da je nagovarao dečaka na s*ks i nakon toga je pušten da se brani sa slobode. Oba telefona, i trenerov i dečakov, poslati su na veštačenje - objasnio je izvor.

Članovi uprave Fudbalskog kluba Radnik nisu se do sada oglašavali povodom ovog slučaja.

Podsetimo, sličan slučaj dogodio se i u martu prošle godine u Novom Pazaru, kad je uhapšen fudbalski trener Denis Č. (29) zbog sumnje da je mesecima u svom stanu terao na seks tada petnaestogodišnjeg fudbalera, obećavajući mu da će mu obezbediti uspešnu karijeru!

Pazarac silovao dečaka

Nesrećni dečak je, inače, godinama trenirao fudbal u Novom Pazaru, ali kada je u jednom trenutku promenio trenera, tada su njegovi roditelji i nastavnici u školi uvideli da se čudno ponaša.

- To je privuklo pažnju uprave škole, pa su angažovani psiholozi da porazgovaraju s dečakom. On je u početku odbijao da kaže šta ga muči. Nije uopšte želeo da razgovara sa psiholozima, bio je zatvoren. Posle nekoliko pokušaja stručnjaka da dopru do njega, dečak se otvorio i ispričao da ga trener siluje - rekao je tada izvor.

Trener pedofil je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je silovao dečaka, pa je na osnovu sporazuma sa tužilaštvom dobio sedam godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri