PUCNJAVA KOD PRIŠTINE: Srpska deca su prolazila, prišla su im dva muškarca, a jedan je izvadio pištolj! (VIDEO)

Novosti online

03. 10. 2020. u 22:44

NEPOZNATI napadač pucao je večers iz vatrenog oružja u blizini škole u Donjoj Brnjici kod Prištine gde su se u tom trenutku nalazila srpska deca.

ПУЦЊАВА КОД ПРИШТИНЕ: Српска деца су пролазила, пришла су им два мушкарца, а један је извадио пиштољ! (ВИДЕО)

Foto. Printskrin Kosovo online

Napadač je ispalio jedan metak, nije bilo povređenih.

Kako su rekli neki od Srba iz ovog sela, do incidenta je došlo kada su dve osobe prišle deci a jedan od njih je izvadio pištolj.

Nakon toga deca su počela da beže, a napadač je potrčao za njima i ispalio jedan hitac, naveli su meštani.

U incidentu, koji su zabeležile sigurnosne kamere, nije bilo povređenih.

Policija je došla na uviđaj nakon 45 minuta, a incident je uznemirio Srbe iz ovog sela koji su se okupili u blizini škole.

(Kosovo Onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)