UŽAS KOD NIŠA: Dovela sina (6) iz Švajcarske da vidi Srbiju, a rođak (16) ga silovao u štali

Novosti online

02. 10. 2020. u 00:16

DOŠLA sam sa šestogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni kraj, a prošli smo kroz pakao. U šoku sam, moje dete bilo je žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od dečaka starog 16 godina, daljeg muževljevog rođaka! Slučaj sam prijavila policiji i prvim avionom vratili smo se u Švajcarsku.

УЖАС КОД НИША: Довела сина (6) из Швајцарске да види Србију, а рођак (16) га силовао у штали

Foto: Depositphotos

Ovako priča žena koja je rodom iz okoline Niša (ime poznato redakciji), prenosi Blic.

Protiv maloletnika starog 16 godina iz jedne opštine u okolini Niša podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji jer je seksualno zlostavljao šestogodišnjeg dečaka.

Užasan slučaj zlostavljanja maloletnika desio se krajem jula meseca u jednom selu tridesetak kilometara udaljenom od Niša posle čega je protiv maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku.

SVE JE POČELO KAO IGRA

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je maloletni tinejdžer, namamio dečaka u štalu, gde se, zloupotrebljavajući njegovo poverenje i činjenicu da je 10 godina stariji od njega, nad njim seksualno iživljavao.

- Priča se po selu da su dečaci i u nekom daljem srodstvu. Navodno je sve počelo kao igra, kojom je maloletnik namamio dečaka u štalu na seoskom imanju. Tu su prvo pričali, šalili se nakon čega je, kako se sumnja, maloletnik dečaku gurnuo prst u analni otvor. Nakon toga mu je pokazivao svoj polni organ. Šta se tačno sve desilo dok su bili zaključani u šatli, utvrdiće istraga. Činjenica je da se ovako nešto nije desilo u tom kraju - kaže naš izvor.

ŽRTVA JOŠ JEDAN DEČAK

Prema rečima majke silovanog dečaka, nije shvatala u početku o čemu se radi, piše "Kurir".

- Muž je bio u Švajcarskoj, a ja sam došla sa sinom da upozna Srbiju, da vidi rođake. On je ubrzo po dolasku postao nervozan i vršio je veliku nuždu u gaće. To mi je bilo potpuno neobično, majka na sve pomisli, pa i na promenu sredine, drugačiju hranu - kroz suze priča očajna žena i dodaje da je tek kasnije saznala strašnu vest.

Nije ni slutila šta će ona i njen sin doživeti u selu kod Niša, a na rođaka manijaka upozorila ju je jedna komšinica. Nakon toga, ona kaže da je preživela teške dane.

- Uključila sam se u sve to i saznala da je devetogodišnji dečak stradao od ovog momka, ali je on, za razliku od mog sina, sve detaljno ispričao policiji. To mora da prestane. Bože, koliko smo pomagali toj porodici. To je siromašan kraj, slali smo neke pare, kupovali mobilne telefone... A šta smo zaslužili - pita se ova žena koja je trenutno u Švajcarskoj i koja traži od niškog pravosuđa da kazni krivca.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA: Moć kolektivne akcije