SAOBRAĆAJKA U PRIJEPOLjU: Dečak (13) bežao na biciklu od pasa lutalica, pa podleteo pod automobil

A.Rovčanin

01. 10. 2020. u 21:08

САОБРАЋАЈКА У ПРИЈЕПОЉУ: Дечак (13) бежао на бициклу од паса луталица, па подлетео под аутомобил

Depositphotos

TRINAESTOGODIŠNjI dečak, vozač bicikla, prebačen je u prijepoljsku Opštu bolnicu pošto je povređen večeras u udesu koji se dogodio u ulici Milosava Stikovića nedaleko od Železničke stanice prenosi prijepolkjski portal „PP Media“.

Prema nezvaničnim informacijama, mališanana koji je vozio bicikl napali su psi lutalice, uplašeni dečak potom je izašao na magistralni put i podleteo pod vozilo marke VW pasat koje se kretalo saobraćajnicom.

Nezgoda se dogodila oko 19i30 časova, na licu mesta izašli su pripadnici saobraćajne policije, a obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Burbon

01.10.2020. 21:57

Ljudi, aman, donesite taj zakon da se psi ne vracaju opet na ulicu posle sterilizacije, vec da se uspavljuju ako ih niko ne udomi. Urazumite se vise.

Razumna osoba

02.10.2020. 01:34

@Burbon - Velika je žalost ono što se desilo dečaku. Međutim, ističe se da je u tekstu napisano da je prema ,,nezvaničnim" informacijama nemili događaj ovako protekao. Suviše malo informacija za ovakav komentar, složićete se? Možda je neki od pasa bio gađan kamenom, udaren nogom ili tome slično, pa je to bila samo povratna reakcija? Najlakše je napasti onoga ko ne ume da se brani. Sterilizacija je ključno rešenje. Posle sterilizacije, životinje koje se vrate na ulicu su miroljubive, nemaju nagon za parenjem i ne prave probleme, treba im svega komad hrane i topla reč. Sa ovakvim malograđanskim razmišljanjem, nećemo se pomaknuti sa mrtve tačke. Čuj, neka se uspavljuju ako ih niko ne udomi. Budite kivni na organe lokalne samouprave koje ne rešavaju problem, čak i oni psi koji napadnu su oni koji nisu sterilisani, idu čoporativno zbog parenja, gladni su i maltretirani. Opštine predviđene pare za program rešavanja usmere na drugu stranu, a ispaštaju životinje. Ne prave problem sterlisane jedinke, to vodi ka smanjenju napuštenih jedinki i rešavanju problema. Nije ljudska vrsta najbitnija na ovom svetu, urazumite se.