UHAPŠEN MUŠKARAC (40) U BEOGRADU Izazvao udes, pobegao sa lica mesta, a zatim kod kuće maltretirao suprugu

J.D.Lj.

30. 09. 2020. u 10:28

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom C.D. (40), zbog izvršenja više krivičnih dela, i to ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, nasilje u porodici i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ (40) У БЕОГРАДУ Изазвао удес, побегао са лица места, а затим код куће малтретирао супругу

Foto Depositphotos

-Najpre, osumnjičeni je putničkim vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na uglu Nehruove i Vojvođanske ulice, u kojoj je šestoro lica zadobilo lake telesne povrede, nakon toga napustio je lice mesta, ne pružajući pomoć povređenim licima. Dalje se uputio kod supruge, koju je psihički maltretirao u Radničkoj ulici u Surčinu, a posle se vratio u stan u Ulici Jurija Gagarina, nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost, tako što je uputio pretnje po život prijatelju od supruge, gde je pronađen od strane policijskih službenika-navodi se u policijskom saopštenju.


S obzirom da je osumnjičeni izvršio više krivičnih dela, da je prethodno osuđivan za istovrsna krivična dela, nakon saslušanja, od strane tužilaštva predloženo je određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)