UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOD OSEČINE: Svi detalji zločina - sišli su u suteren kada su odjeknuli pucnji

B. Puzović

27. 09. 2020. u 15:07

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su R. S. (55) iz Novog Sada, osumnjičenog da je u nedelju sa dva hica iz pištolja na mestu usmrtio M. M. (52) u selu Gunjaci kod Osečine.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО КОД ОСЕЧИНЕ: Сви детаљи злочина - сишли су у сутерен када су одјекнули пуцњи

Foto Ilustracija / B. Subašić

Ubistvu je prethodila svađa u porodičnoj kući M. M., gde je R. S. nešto ranije došao.

Hapšenje je usledilo u Osečini, gde je policija zatekla M. M. Za volanom automobila “nisan”. Pretresom vozila, policajci su pronašli pištolj iz kog je M. M. najverovatnije ubijen.

PRIZNAO

Policiji je R. S., saznajemo nezvanično, priznao da je iz pištolja usmrtio M. M., a uhapšen je u svom automobilu u Ulici cara Lazara u Osečini. Istraga će utvrditi motiv ubistva. Njih dvojica ostali su sami u suterenu porodične kuće M. M., jer se njegova supruga udaljila. Pretpostavlja se da je ubistvu prethodila kraća svađa.

Osumnjičeni je došao do porodične kuće ubijenog i njegovu suprugu pitao gde joj je muž. Kada mu je odgovorila da je M. M. u kući, R. S. je ušao unutra, usledila je, nezvanično saznajemo, žučna rasprava, a potom su odjeknula dva hica iz pištolja. Od zadobijenih povreda M. M. je odmah izdahnuo, a R. S. je automobilom otišao iz sela. Ubrzo ga je policija uhapsila u Osečini. Prilikom hapšenja R. S. nije pružao otpor.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova. Uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)