TUGA! Ovo je Jasmina koju je ubio ljubavnik u Bariču

J.D.Lj.

24. 09. 2020. u 13:23

ТУГА! Ово је Јасмина коју је убио љубавник у Баричу

Foto: Fejsbuk

KAKO smo nezvanično saznali u razgovoru sa komšijama Jasmina P. koja je ubijena u Bariču navodno je radila kao medicinska sestra u KCS Srbije.

Stanovnici Bariča nezvanično kažu da su čuli i da je ona poreklom iz okoline Koceljeva i da se sa radovanom poznaje duže vreme.

- Slabo je komunicirala sa komšijama. Delovala je tiho i mirno - kaže jedna od komšinica.

- Čula sam da se nedavno razvela i da ima dvoje dece. Znamo da je imala navodno novog partnera koji je često dolazio kod nje, ali ne znam o kome je reč. Šta se to dogodilo između njih dvoje samo oni znaju.

Foto: Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Majka ili otac

24.09.2020. 14:47

Ko god odobrava i podrzava preljubu,i sve sto je nemoralno i nenormalno,NIJE SAV SVOJ,da li su t’a djeca i sa njene i njegove strane trazila da postanu???Da li je to ponosno za njih sto im majka ima ljubavnika ili otac ljubavnicu!Razvedi se pa radi sta zelis,a ne ovako!

Ivana

25.09.2020. 13:32

@Majka ili otac - I pise u tekstu da se zena razvela....Pa se pocela vidjati s nekim..Moralisti koji ni ne procitaju tekst,samo pametuju po naslovu ,,ljubavik,, preporucujem da pre pametovanja ubuduce procitaju.I kako got bilo i da se nije razvela niko nema pravo nikome oduzeti zivot !!!

Jeretik

24.09.2020. 21:24

Tipovi koji ubijaju žene, navodno zbog ljubavi, vole samo sebe. Ne ubijaš onog koga voliš. Ako ne možeš da živiš bez nje, ubij sebe a ne nju!

trece oko

25.09.2020. 01:59

Ovo je neki Jutka. Hteo je da volka kako njemu odgovara, a cim druga strana nije htela tako, dohvatio se noza. Sirovina za samicu. Pa one sto su branile Jutku neka idu da brane sada ovoga. Dok im neko iz familije ne strada, takve se nece opametiti.

Caca

25.09.2020. 09:32

Ма шта раде бре ти мушкарци више?? Не смеш ни да кажеш да хоћеш да раскинеш, јер одмах те убије. Који је већ ово пут?? Докле бре више??? Стварно страшно