SASLUŠAN SVEDOK: Detalji sa suđenja Darku Kostiću

J.D.Lj.

23. 09. 2020. u 11:48

САСЛУШАН СВЕДОК: Детаљи са суђења Дарку Костићу

Foto: N. Skenderija

SASLUŠANjEM svedoka danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Darku Kostiću, poznatom modnom kreatoru, koji se tereti za polno uznemiravanje Š.B. kao i šestaestogodišnjeg L.K.

Takođe, on je optužen i zbog toga što je, navodno, svojim žrtvama omogućavao konzumiranje narkotika, koji su između ostalog pronađeni u njegovom stanu.

Podsetimo, Kostić od početka negira da je izvršio bilo koje krivično delo i da mu je sve namešteno.

Sud je danas saslušao svedoka U.U., inače prijatelja Š.B. koji je, po optužnici, jedan od Kostićevih žrtava. On se izjasnio da ništa ne zna o tome da li se i šta emotivno dešavalo između modnog kreatora i njegovog prijatelja.

Ispričao je samo da je istina da ga je Kostić kontaktirao zbog Š.B. jer mu je ovaj, po tvrdnji kreatora ukrao mobilni telefon. Svedok U.U. tvrdi da ne zna detalje o tom incidentu, kao ni da je u pitanju krađa, te da mu je Š.B. rekao da mu je Kostić poklonio telefon.

Sud je danas trebalo da sasluša još jednog svedoka - domara zgrade u kojoj živi modni kreator, ali se on nije pojavio na pretresu.

Naredno suđenje zakazano je za 25. novembar kada se očekuje da bude saslušan domar i do kada bi trebalo sudu da budu dostavljeni dokazi odbrane koja tvrdi da lek za spavanje "rivotril", koji je nađen u Kostićevom stanu, ne pripada njemu, već njegovom rođaku koji ga je duže vreme koristio i dobijao na recept.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)