OTKRIVENO ZAŠTO SE NEĐELjKO NIJE POJAVIO PRED SUDOM: Majka mu juče bila u poseti, evo šta je rekla

Novosti online

22. 09. 2020. u 12:30

ОТКРИВЕНО ЗАШТО СЕ НЕЂЕЉКО НИЈЕ ПОЈАВИО ПРЕД СУДОМ: Мајка му јуче била у посети, ево шта је рекла

Foto: Fejsbuk

OPTUŽENI za ubistvo studenta Milesnića, Neđeljko Đurović, nije danas doveden u sudnicu na glavni pretres, a kako je sudija koja vodi postupak rekla - ni ona sama ne zna zašto.

- Zbog tehničkog kvara u bazi podataka sa datumima suđenja nije se pojavio današnji datum koji se odnosi na suđenje pritvoreniku N. Đ. pred Visim sudom u Beogradu. IT podrška Uprave radi na uklanjanju kvara, a postupajući sudija obaveštena je o razlogu nedovođenja pritvorenog N. Đ. na suđenje - rečeno je za Telegraf.rs iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Sledeće suđenje zakazano je za 20. oktobar.

Neđeljkova majka za Telegraf.rs rekla je da je Neđeljku bila juče u poseti.

- Neđeljko je dobro, juče sam bila kod njega u poseti, ne znam zašto se ovo dešava sad kad za njega sledi najbolji period i sada će se videti ko je on - rekla je.

Na današnjem suđenju trebalo je da se pregledaju snimci sa bezbednosnih kamera.

- Vrlo mi je interesantno to što se Neđeljko nije pojavio, bojim se da se ne ispostavi da mu nešto nije dobro, da mu nešto fali, pa da se hvataju za priču da je neuračunljiv. To što je majka rekla da mu je dobro, očekivano je od majke da ga brani, ali na prošlom suđenju se videlo sve, kada su veštaci Biološkog fakulteta nedvosmisleno potvrdili da je stoprocentno tačno ovo u šta svi sumnjamo, a to je da je Neđeljko ubica. Ovo je neki potez nešto usplanirano, a šta videćemo - rekao je za Telegraf.rs Milošev cimer i najbolji drug, Filip Bjelić.

Đurović je optužen da je ispred zgrade u Ulici Dimutrija Tucovića u Beogradu, 27. januara 2019. godine nožem nasmrt izbo studenta Miloša.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Emilija

22.09.2020. 12:45

Nedjeljka i Kovačevića i onog Kontića što lomi ruke onesvešćenom bih u kavez pa za slične organizovati gladijatorske borbe na život i smrt ,bilo bi poučno a kockari nek se klade,sve više ličimo na stari Rim.a zabraniti borbe jadnih pasa koje na crno organizuju na Jastrebcu a čuveni kruševački hirurg ih ušiva tajno.nek ušiva eto ove ne- ljude.a majke koje brane takve sinove su tome i doprinele jer nisu imale kritički stav prema deci niti su razvijale empatiju ni moralne norme kod sinova.

Biljana

22.09.2020. 12:53

"...Za njega sledi najbolji period, videce se ko je on...." Pa videli smo, gospodjo Majko Ubice, videli smo sve. Samo ono jadno dete nije videlo. Niti ce za njega doci bilo kakav period... diplome, prva plata, deca... Zasto je ukinuta smrtna kazna?

Pp

22.09.2020. 13:39

Roditelji ubice, a posebno majka su izraziti krivci što im je sin postao monstrum. Uvek su ga stitili i praštali mu sve, čak i kada je nju majku tukao i maltretirao, pa je povlačila iskaze u policiji. To su zlotvori i ubice, svi zajedno, cela porodica.

Enis

22.09.2020. 13:39

A sto ne pratite sudjenje Nedjeljku za tucu u Postanskoj Štedionici tada bi mnogo jasnije sve bilo.A ovo je poklon inspektoru koji je pakovao Nedju jer vec tri rocista bezi od suda...