IDENTIFIKOVAN UBICA STRAHINJE STOJANOVIĆA: U toku raspisivanje međunarodne poternice

Novosti online

21. 09. 2020. u 15:20

POLICIJA je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovala osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića auto-bombom 13. septembra na Novom Beogradu, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

ИДЕНТИФИКОВАН УБИЦА СТРАХИЊЕ СТОЈАНОВИЋА: У току расписивање међународне потернице

Foto Instagram

Osumnjičeni, kako je objasnio Stefanović, nije samo državljanin Republike Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne poternice, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Stefanović je pohvalio pripadnike policije koji su rasvetlili ubistvo, napominjući da da su oni ozbiljnim i dobrim radom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uspeli da identifikuju izvršioca ovog krivičnog dela i prikupe dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave.

Stojanović je ubijen prošle sedmice u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije.

On je preminuo ubrzo nakon eksplozije, a ona nije zadobila teže povrede.

Ministar se zahvalio pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i Višem javnom tužilaštvu koji su, kako je rekao, uz dobru saradnju i naporan rad uspeli da rasvetle ubistvo koje je uznemirilo građane Srbije, jer se dogodilo na jedan stravičan način eksplozijom automobila.

Podsetio da je policija efikasnim radom u prethodnim nedeljama brzo rasvetlila dva ubistva koja su se dogodila u tom periodu, kao i jedno ubistvo iz 2009. godine.

- Profesionalci u policiji pokazali su da umeju uspešno da reše i najsloženije slučajeve i najteža krivična dela -  zaključio je Stefanović.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije