KOLUMBIJKA ČETIRI SATA DAVALA ISKAZ U TUŽILAŠTVU: Sonja ispričala da li se Strahinja krio

Novosti online

19. 09. 2020. u 11:26

DEVOJKA ubijenog Stojanovića (30) navodno je ispričala u tužilaštvu da se on nije krio, kao i da je znao da ona kači njihove zajedničke slike.

КОЛУМБИЈКА ЧЕТИРИ САТА ДАВАЛА ИСКАЗ У ТУЖИЛАШТВУ: Соња испричала да ли се Страхиња крио

Foto: Instagram

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je lakše povređena u eksploziji džipa u kojoj je u nedelju na Novom Beogradu poginuo njen dečko Strahinja Stojanović (30), na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila je da on uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost i da nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost!

ČETIRI SATA PRIČALA

- Sonja je posle iskaza koji je dala policiji saslušana i u Višem tužilaštvu, koje vodi istragu o likvidaciji. S obzirom na to da se u poslednjih šest meseci nije odvajala od pokojnog, objasnila je da su se njih dvoje normalno kretali kako po Beogradu, tako i širom Srbije. Izjavila je da se Strahinja uopšte nije osećao ugroženo i da nikakve mere preventive nije preduzimao iz straha da bi mogao da bude meta - kaže izvor.

NIJE MU SMETALO

Tokom saslušanja, koje je trajalo skoro četiri sata, govorila je i o slikama sa Strahinjom, koje je redovno postavljala na Instagram. Istažiteljima je privuklo pažnju to što se na njenom profilu moglo pratiti Stojanovićevo kretanje iako je poznato da je on i 2018. bio meta bombaškog napada.

- Nisam otkrivala njegovu lokaciju, nije bila nikakva tajna da postavljam naše zajedničke fotografije. Mi se nismo krili, kretali smo se normalno, fotografisali se zajedno. Da objavljujem slike, Strahinja je znao, nije mu to smetalo niti mi je branio da stavljam zajedničke fotografije - navodno je objasnila Sonja.

Navodno, ispričala je i da su bez skrivanja obilazili restorane i kafiće, kao i da je znala da se Strahinja bavi trgovinom automobilima, prenosi Kurir.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima