TRAGEDIJA KOD ČOKE: Poginuo vozač kada je autom udario u kamion

R.Š.

19. 09. 2020. u 10:16

VOZAČ automobila F.Š. (64) iz Ostojićeva kod Čoke poginuo je u petak u saobraćajnoj nesreći koja se kasno popodne dogodila u tom mestu.

ТРАГЕДИЈА КОД ЧОКЕ: Погинуо возач када је аутом ударио у камион

Foto: R.Šegrt

On je stradao kada je vozeći automobil, iz još nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i prednjim delom svog auta udario u teretno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog pravca. Kamionom je upravljao M.M. (57) iz Stanišića kod Sombora, koji, kako saznajemo, nije napravio nijedan prekršaj koji bi doveo do nesreće.

Da bi se utvrdio tačan uzrok smrti vozača putničkog automobil F.Š. , koji je život izgubio na licu mesta, njegovo telo poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad. To je naložio Opštinski javni tužilac iz Kikinde koji je obavio uviđaj na licu mesta.

Obdukcija će pomoći istrazi da dobije informacije o tome da li je preminuli vozač izgubio kontrolu nad vozilom zbog zdravstvenih problema ili je uzrok nesreće sasvim druge prirode.

Putnički automobil u kojem je poginuo vozač kretalo se iz centra Ostojićeva ka Čoki, a teretno vozilo dolazilo je iz suprotnog pravca. Saobraćajna nesreća se dogodila u petak, oko 19, 30 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)