TRAGEDIJA KOD NIŠA: Voz pregazio čoveka na stanici

Novosti online

18. 09. 2020. u 16:04

ZA sada nepoznati muškarac smrtno je stradao danas u saobraćajnoj nesreći na železničkoj stanici u selu Trupale.

ТРАГЕДИЈА КОД НИША: Воз прегазио човека на станици

Foto: D. Dozet

Kako su saopštile „Infrastrukture železnice Srbije“ do nesreće je došlo u 12.41 sati.

- Teretni voz prevoznika „Kombinovani prevoz“ u železničkoj stanici Trupale, na teritoriji Grada Niša, naleteo je na osobu čiji identitet još nije utvrđen, a koja se u tom trenutku nalazila na otvorenoj pruzi, na koloseku gde je bilo.

O nesreći su odmah obavešteni MUP i Hitna pomoć kao i Železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja – navelo je ovo javno preduzeće.

- Tokom trajanja uviđaja koje su obavili pripadnici Ministarstva unuštrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u stanici Trupale nije bilo prekida železničkog saobraćaja.

„Infrastruktura železnice Srbije“ izrazila je žaljenje zbog tragedije koja se dogodila i uputila saučešće porodici nastradale osobe.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)