POJAVIO SE SNIMAK: Evo kako je Munja II dostavio dokumenta sa izjavama svedoka o zločinima OVK! (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2020. u 22:13

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК: Ево како је Муња II доставио документа са изјавама сведока о злочинима ОВК! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

POTPREDSEDNIK Organizacije ratnih veterana tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Nasim Haradinaj objavio je video snimak.

Na njemu se vidi osoba koja je u sedište te organizacije donela dokumenta sa izjavama svedoka, a onda pobegla, prenosi Gazeta Ekspres.

Haradinaj je dodao da su ga u organizaciji nazvali "Munja II za Specijalizovane komore".

Predsenik ORV tzv. OVK Hisni Gucati je ranije danas na konferenciji za medije rekao da su im dostavljeni dokumenti koji sadrže izjave svedoka, ali ne i njihova imena, kao i to da je osoba koja ih je donela pobegla.

- Nazvali smo ga 'Munja II' jer je bio brz kao munja, ali nismo mogli da saznamo o kome se radi. Dvoje naših kolega gotovo da su ga uhvatili da bi saznali koje je taj gospodin, ali je pobegao. Mi koji smo ranije, pre 10 dana, izjavili da Specijalni sud uglavnom sarađuje sa Tužilaštvom Srbije, Specijalnim sudom Srbije za ratne zločine. Dva ili tri papira koja imam ovde su na srpskom i engleskom jeziku, tako da su tužioci sarađivali sa srpskim tužiocima, jedan od njih je zamenik tužioca Suda Srbije, koji je formirao dosijee i argumente da su Albanci, navodno, počinili zločine"- izjavio je Gucati na konferenciji za novinare.

Ranije je objavljeno da su istražitelji iz Specijalnog tužilaštva Kosova sa sedištem u Hagu oduzeli 4.000 dosijea o ratnim zločinima, koji su pre nekog vremena anonimno predati ORV tzv. OVK, navodi Gazeta Ekspres.

 

Musafiri i radhës siq e quajti kryetari: Rrufeja II për dhomat e specializuara...!

Posted by Nasim Haradinaj on Wednesday, September 16, 2020

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Pero

17.09.2020. 01:28

Covek usao kao u svoju kuci gomila ljkudi samo posmatraju a znali da ce neko da donese ovj material i niko se ne osucuje bar da ga legitimise sto ispada jeftina namestalka