PROLAZILI PORED NJEGOVOG TELA, A NISU ZNALI: Ivan koji je nastradao na Pupinovom mostu ima brata blizanca

Novosti online

11. 09. 2020. u 17:44

"IVAN je bio divan mladić, imao je brata blizanca i devojku s kojom je bio godinama... Nikad ni sa kim nije imao konflikt, živeo je s roditeljima i bratom i pomagao ih. Nedavno je kupio motor, a ovo je prvi put da je sa njim imao neki incident."

ПРОЛАЗИЛИ ПОРЕД ЊЕГОВОГ ТЕЛА, А НИСУ ЗНАЛИ: Иван који је настрадао на Пупиновом мосту има брата близанца

Foto: Facebook

Ovim rečima prijatelji i poznanici opisuju Ivana S. (25) iz Sefkerina, koji je juče poginuo na Pupinovom mostu prilikom pada s motora.

Prema priči očevidaca, mladić je vozio motor marke "kavasaki" iz pravca Zemuna ka Borči i najverovatnije usled neprilagođene brzine sleteo s puta i udario u banderu. Meštani Sefkerina očajni su zbog ove tragedije i šokirani jer je veliki broj njih prolazio pored mesta nesreće ne znajući da na putu počiva telo njihovog komšije...

- To je bio dečko koji ni sa kim nikada nije imao sukobe, uvek je bio dobar sa svima. Stalno smo ga viđali s devojkom i bratom pošto su uglavnom zajedno izlazili i družili se - rekao nam je Ivanov poznanik.

Ivan je u Sefkerinu živeo s roditeljima i bratom, a prema priči poznanika, nije se libio nijednog posla, pa je tako često pomagao svojima oko poljoprivrede.

- Motor je nedavno kupio i, koliko znamo, do sada nije imao nijedan incident s njim. Viđali smo često njega i devojku na motoru, uvek pod punom zaštitnom opremom. Stvarno retko dobar mladić, ne može se za njega reći nijedna ružna reč - kaže nam poznanik.ž

Gde se tog dana Ivan uputio, niko sa sigurnošću ne može da kaže. Pojedini veruju da se vraćao s posla pošto je bio sam na motoru.

- Kako li je sada njegovom bratu blizancu, oni su bili baš povezani i nerazdvojni, sve su radili zajedno... Zamislite kako je njegovim roditeljima, danas te ima, sutra te nema... Niko nije slutio da ovo može da se desi, mnogo dobra porodica i strašno je ovo što ih je snašlo - pričaju nam komšije iz Sefkerina.

Telo nastradalog Ivana sada se nalazi na obdukciji i trenutno se testira na koronu, kazali su nam Ivanovi poznanici, tako da je datum sahrane još nepoznat.

Kako se juče moglo videti na mestu nesreće, motor koji je vozio mladić prepolovljen je na dva dela od siline udarca, a jezive scene krvi po putu ostale su nakon tragedije. Hitna pomoć i policija stigli su veoma brzo, međutim nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)