POSTAVLjENA POLICIJSKA TRAKA, POLICIJA ISPITUJE KOMŠIJE: Prvi snimci sa mesta ubistva u Kaluđerici! (VIDEO)

Novosti online

10. 09. 2020. u 10:58

ПОСТАВЉЕНА ПОЛИЦИЈСКА ТРАКА, ПОЛИЦИЈА ИСПИТУЈЕ КОМШИЈЕ: Први снимци са места убиства у Калуђерици! (ВИДЕО)

Foto: Z. U.

DOK traje potera za, za sada, nepoznatim počiniocem, na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada u toku je policijska istraga.

 Ovde je jutros ubijen Dragan Ristić (61) vlasnik noćnog kluba u Kaluđerici, koji je od ranije poznat policiji.

Na mestu gde je ubijen navodno su nađene tri čaure, a Ristić je likvidiran metkom u glavu. Ubistvo se dogodilo nedaleko od porodične kuće, a kako nezvanično sznaju "Novosti", u automobilu, sivom "pasat karavnu", koji je nađen u Mirijevu navodno je policija otkrila i pištolj sa prigušivačem.

Ubijeni Ristić poznat je od ranije po izvršenju više krivičnih dela. Nekoliko puta su mu pisane krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja, a dva puta mu je policija našla i nedozvoljeno oružje.

Osuđivan je dva puta.

Ristićev sin je pre tri godine izašao iz zatvora, gde je bio na robiji zbog ubistva.

Podsetimo, na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada u Kaluđerici nepoznati muškarac ispalio je najmanje jedan metak u glavu čoveka i pobegao. Hitna pomoć kada je stigla na mesto pucnjave je mogla samo da konstatuje smrt.

U Mirijevu je zatim, došlo do požara na jednom automobilu i pretpostavlja se da je to upravo taj automobil kojim je ubica pobegao,a da je zapaljen da bi zavarao tragove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)