NASTAVAK OBRAČUNA NA BANJICI? Bačen molotovljev koktel na cvećaru sestre jednog od osumnjičenih za ubistvo i ranjavanje (FOTO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 10:09

NOĆ u Beogradu obeležio je nastavak jučerašnjeg obračuna na Banjici, pokazuju prvi rezulati istrage.

НАСТАВАК ОБРАЧУНА НА БАЊИЦИ? Бачен молотовљев коктел на цвећару сестре једног од осумњичених за убиство и рањавање (ФОТО)

Foto I.Marinković

Naime, u pucnjavi koja se juče dogodila ubijen je Filip L. (18), a ranjen Aleksa Đ. (21). Nakon sat vremena uhapšene su tri osobe, odnosno tri brata zbog sumnje da su direktno učestvovala u ubistvu.

Oko 1 sat iza ponoći u neposrednoj blizini mesta gde se dogodilo ubistvo bačena su dva molotovljeva koktela.

Jedan je bačen u prodavnicu voća i povrća, a drugi u cvećaru.

Vlasnica cvećare je sestra jednog od osumnjičenih za ubistvo i ranjavanje.

Na sreću, povređenih osoba nije bilo, ali je izbio požar i u prodavnici i u cvećari. Reagovali su vatrogasci koji su ugasili požare.

Foto I.Marinković

 

Policija radi na rasvetljavanju slučaja. Za sada postoji sumnja da su tri osobe bile u automobilu marke Tojota iz kojeg su bačeni molotovljevi kokteli.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)