DOVEO DRUGU ŽENU U KUĆU KAKO BI MU "OSVEŽILA BRAK": Supruga htela da ga zakolje posle "trojke" - detalji haosa u Kladovu

V. Đ.

03. 09. 2020. u 15:50

R. P. (51), iz jednog sela u okolini Kladova, izrečena je mera zabrane prilaska porodičnoj kući u kojoj je 11 godina u vanbračnoj vezi živela sa nevenčanim suprugom S. G. (55).

ДОВЕО ДРУГУ ЖЕНУ У КУЋУ КАКО БИ МУ ОСВЕЖИЛА БРАК: Супруга хтела да га закоље после тројке - детаљи хаоса у Кладову

Foto S. M. J.

Ona je, nakon što je nedelju dana trpela što joj je muž u dom doveo još jednu ženu S. D. (40), prethodno je ubedivši da je to dobro za njihov odnos, nakon svađe sa svojom suparnicom kuhinjskim nožem pokušala da zakolje nevenčanog supruga.

- Sve je počelo pre izvesnog vremena kada je domaćin kuće svojoj godinu dana mlađoj nevenčanoj supruzi priznao da se viđa sa S. D. - priča nam izvor iz istrage.

- R. P. je, najpre, pobesnela, ali joj je S. G. objasnio da ne voli S. D. i da ima nameru da je dovede da svi zajedno žive pod istim krovom, jer je njegovoj godinu dana mlađoj nevenčanoj supruzi narušeno zdravlje, te da bi žena sa svojih 40 godina mogla oboma da pomogne.

Mic po mic, S. G. je R. P. objasnio da će četrdesetogodišnjakinja nju odmenjivati u kućnim poslovima, a i njemu će pomoći da se ponovo oseti kao muškarac, jer su zbog bolesti njegove godinu dana mlađe supruge njihovi intimni odnosi bili narušeni.

NIŠTA NEOBIČNO

U tom kladovskom selu, ali i u okolini, pričaju meštani, nije ništa neobično da muškarac živi sa dve žene u kući. Stariji ljudi insistiraju da su takve žene dobre za "osvežavanje braka". Sa druge strane, akteri događaja nisu želeli da daju izjavu za medije.

- S. G. je R. P. "objasnio" da će im boravak S. D. u kući, koju su zajednički stekli "osvežiti brak" - nastavlja naš sagovornik.

- Muškarac je svojoj godinu dana mlađoj ženi objasnio da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspevaju da učine da se bračni partneri ponovo zavole. I, nakon dugotrajne priče - uspeo je da je ubedi.

S. D. se uselila u kuću S. G. i R. P. Međutim, razmirice su počele gotovo istog trenutka.

- Mlađa žena je vodila računa o domaćinstvu, ali je i imala intimne odnose sa S. G. - dodaje naš izvor.

- Nakon nedelju dana provedenih u takvoj zajednici, dve žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, S. G. ih je obe pozvao u krevet.

Međutim, tokom intimnih odnosa, muškarac je više pažnje posvećivao S. D. zbog čega je R. P. pobesnela i nasrnula na mlađu ženu, koja je, uplašena, pobegla iz kreveta.

- R. P. je krenula za njom, ali se S. G. isprečio ispred nje, pokušavajući da S. D. odbrani od pobesnele supruge - dodaje naš sagovornik.

- Međutim, R. P. je S. G. šutnula u međunožje, nakon čega je dohvatila kuhinjski nož sa stola, i sa isukanim sečivom pošla ka njemu.

S. G. se odbranio, nakon čega je S. D. pozvala policiju. Kako nisu u braku, muškarac nije mogao da bude optužen za poligamiju, ali je zato R. P. podneta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera zabrane prilaska u narednih mesec dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!