UPALIO KOMBI I POČEO DA JE JURI: Detalji zločina u Čačku - pregazio svoju suprugu i njenog partnera

V. I.

02. 09. 2020. u 14:19

MILOŠ J. (47) uhapšen je u utorak veče nakon što je svojim kombijem na lokalnom putu u ataru sela Bečanj kod Čačka poregazio svoju bivšu suprugu Jelenu P. (35) i Dragišu R. (48), sa kojim je, navodno, Jelena bila u emotivnoj vezi. Nesrećna žena odmah je prebačena u čačansku bolnicu, gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

УПАЛИО КОМБИ И ПОЧЕО ДА ЈЕ ЈУРИ: Детаљи злочина у Чачку - прегазио своју супругу и њеног партнера

Foto: V. Ilić

Pacijentkinja je zadobila prelom dugih kostiju, odosno butne kosti, i ona je smeštena na odeljenje ortopedije. Jutros je bila stabilno, to jest ona nije životno ugrožena. Drugi pacijent je prošao sa lakšom povredom, imao je nagnječenje zgloba, pa nije ni zadržavan na bolničkom lečenju – kazala nam je dr Biljana Kočović, portparolka čačanske Opšte bolnice.

Prema nezvaničnim saznanjima, Jelena i Miloš živeli su u zajednici, u kući u Bečnju više od deset godina, i imaju troje maloletne dece. Tako je bilo sve do pre nekoliko dana kada je Jelena rešila da ode od supruga i preuda se za Dragišu, koji živi u obližnjim Mrčajevcima. Decu je ostavila kod oca.

Toga dana Jelena i Dragiša su zajedno došli do Miloševe kuće kako bi Jelena obišla decu. Kada su krenuli kući Miloš je upalio kombi i počeo da ih juri. Oni su bežali, ali uspeo je da ih stigne i obori ih na zemlju. To je izgledalo stravično – ispričali su nam žitelji ovog mirnog sela kraj Čačka.

Na mesto nesreće odmah je stigla policija, koja je uhapsila Miloša i kome je određen pritvor. Istraga, koja bi trebalo da ispita sve detalje nesreće i motive je u toku, a tek će biti poznato koje krivično delo će Milošu biti stavljeno na teret.

Inače, svo troje nisu starosedeoci ova dva sela, već su izbegli sa Kosova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)