OVO JE MILOŠ KOJI JE POGINUO NA MILJAKOVCU: Sin (17) i dalje u teškom stanju, HITNO potrebna nulta krvna grupa

G. N.

01. 09. 2020. u 14:17

MILOŠ Ž. (40) je poginuo u noći između ponedeljka i utorka, a njegov sin Aleksandar Ž. (17) teško je povređen, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod okretnice autobusa na liniji 48, na Miljakovcu.

ОВО ЈЕ МИЛОШ КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО НА МИЉАКОВЦУ: Син (17) и даље у тешком стању, ХИТНО потребна нулта крвна група

Foto: Facebook

Miloš je preminuo na mestu, dok se lekari bore za život tinejdžera.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, otac i sin su se vozili u automobilu marke "BMV" starije generacije. Iznenada, Miloš je izgubio kontrolu nad vozilom, i pri skretanju udario u drvo, da bi se svom silinom zakucao u sledeće stablo i tu kobno zaustavio.

Koliko je udarac bio silovit, uverili su se i reporteri "Novosti". Delovi automobila bili su jutros zaglavljeni u žbunju, dok su stabla jasno "obeležena" tragovima sudara.

- Miloš je stanovao u naselju i svakodnevno je prolazio ovu krivinu, zna se da je opasna. Tragovi kočenja se ne vide - rekao nam je jedan od žitelja Miljakovca.

NA društvenim mrežama se pronela molba humanim ljudima sa nultom krvnom grupom, da dragocenu tečnost doniraju, kako bi Aleksandru Ž. (17) spasili život.

- Krv se daje u Urgentnom centru u njihovom zavodu za transfuziju - stoji u apelu za pomoć dečaku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)