TEŽAK UDES KOD LOZNICE: Automobilom se zakucali u bilbord, povređeno petoro mladih - jedna osoba u komi

Novosti onlajn

29. 08. 2020. u 17:41

PET mladih osoba povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1.00 kod OMV benzinske pumpe, na izlasku sa šabačkog na Zaobilazni put.

ТЕЖАК УДЕС КОД ЛОЗНИЦЕ: Аутомобилом се закуцали у билборд, повређено петоро младих - једна особа у коми

Tanjug

Prema informaciji iz lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) oni su bili u putničkom automobilu koji se kretao iz pravca Loznice i udario je u bilbord pri čemu je jedan mladić (18) zadobio teške telesne povrede opasne po život. Iz OJT u ovom trenutku nisu mogli da daju više informacija o ovom udesu ni povređenim osobama.

Prema rečima Dragane Mitrović, portparola lozničke Opšte bolnice, u udesu je povređeno svih pet osoba koje su bile u automobilu i sve imaju oko dvadesetak godina.

- Tri povređene osobe su u stabilnom stanju, one nisu životno ugrožene i smeštene su na Odeljenju naše hirurgije, dok su dve prebačene za Beograd, u Urgentni centar, pri tome je jedna životno ugrožena i nalazi se u komi - potvrdila je ona.

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo je imalo bosanske tablice, ali su osobe iz Loznice, i u njemu su se nalazila devojka i četiri mladića. Na mesto nesreće izašla je policija, intervenisala je i loznička vatrogasno-spasilačka jedinica, a obavljeni uviđaj treba da utvrdi pojedinosti kako je došlo do ove teške saobraćajne nesreće.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)