NOVI BILANS NESREĆE KOD SREMSKIH KARLOVACA: U sudaru autobusa, kamiona i automobila povređeno 13 osoba, poginuo muškarac

Lj.P.

28. 08. 2020. u 10:25

U SUDARU kamiona, autobusa i automobila jutros na ulazu u Sremske Karlovce, jedan muškarac je poginuo, a 13 osoba je povređeno.

НОВИ БИЛАНС НЕСРЕЋЕ КОД СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА: У судару аутобуса, камиона и аутомобила повређено 13 особа, погинуо мушкарац

Nenad Živanović

Povređeni putnici su zbrinuti na licu mesta i niko od njih nije prevežen u bolnicu, a uglavnom je reč o stresogenim simptomima.

Zbog ove saobraćajne nesreće intervenisale su dve urgenentne ekipe Službe hitne pomoći, a prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove zdravstvene ustanove, muškarac starosti 39 godina je posle ukazane pomoći i zbrinjavanja na licu mnjesta, prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Drugi muškarac starosti oko 50 godina je preminuo na mestu nesreće, i lekarska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt.

Nesreća se, kako saznajemo dogodila oko 6.40 sati na Karlovačkom putu policija obavlja uviđaj i utvrđuje se šta je prouzrokovalo sudar kamiona i autobusa.

Saobraćaj na ovom delu puta obustavljen i odvija se alternativnim pravcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)