UŽAS U PROKUPLJU: Srednjoškolke namamile dečaka u dvorište zbog seksualnih usluga, odmah zažalio što je došao

Novosti online

24. 08. 2020. u 18:00

УЖАС У ПРОКУПЉУ: Средњошколке намамиле дечака у двориште због сексуалних услуга, одмах зажалио што је дошао

Foto: Depositphotos

POLICIJA je privela maloletnog B.K. u Prokuplju, nakon što je optužen za krivično delo razbojništva zbog nasilja nad N.N. licem

Naime, maloletne devojčice su najpre na ime pružanja seksualnih usluga namamili N.N. u dvorište srednje tehničke škole u Prokuplju, a u međuvremenu pozvale E.K. (2004) i B.K. (1998) koji su N.N. lice sačekali i uzeli mu novac.

Kada se pojavio u dvorištu tehničke škole najpre su mu M.K. i E.K. zadali udarce u predelu glave i tela, a kada je pao prišli su mu i ostali i zadali još nekolika udaraca nogama.

Nakon što su ga pretukli, M.K. i S.K. su mu oduzele novac i mobilni telefon koji je policija oduzela od Kajtazović Milice.

B.K. je optužen, a protiv ostalih je podneta krivična prijava.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

buki

24.08.2020. 23:14

То што су малолетне, не значи да их аутоматски треба назвати девојчицама, јер у овом случају много више одговара именица ДЕВОЈЧУРЕ.

Garry

25.08.2020. 17:27

Neće te devojke odgovarati:to su ili deca lokalnih moćnika/političara ili pripadnice određene nacionalne manjine... u prevodu-žaštićene kao beli medvedi.... na kraju će ovaj momak što je dobio batine i pokradeni dobiti i prekršajnu/krivičnu prijavu.