DODIRIVAO JE PO TELU I PRIMORAVAO NA ODNOS: Još jedan pedofilski skandal - uhapšen Nišlija zbog sumnje da je zlostavljao devojčicu (12)

Novosti onlajn

23. 08. 2020. u 10:16

ДОДИРИВАО ЈЕ ПО ТЕЛУ И ПРИМОРАВАО НА ОДНОС: Још један педофилски скандал - ухапшен Нишлија због сумње да је злостављао девојчицу (12)

Foto Depositphotos

NAKON što je jutros uhapšen muškarac iz sela pred Bogatića, i jedan Nišlija je priveden zbog pokušaja silovanja devojčice.

Nišlija N.S. (48) uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dvanaestogodišnjom devojčicom.

Kako se saznaje, on se sa maloletnicom upoznao na ulici, tako što joj je prišao i ubedio je da počnu da se viđaju.

- Primetio je u šetnji pored Nišave i obratio joj se rečima da je lepa i da bi voleo da se druže. Naivna devojčica nasela je na slatkorečive izjave, laskala joj je njegova pažnja i pristala je da se ponovo sastanu. Tokom poslednja dva meseca oni su se u više navrata krišom sastajali. U početku je N.S. prema njoj bio fin, a onda je počeo da da je zlostavlja. Dodirivao je po telu i polnom organu, prikazivao joj je porno filmove i nagovarao na seksualni odnos. Međutim, devojčica se povukla tako da do obljube nije došlo – objašnjavaju izvori upoznati sa ovim slučajem.

Na svu sreću, da se nešto neuobičajeno dešava primetili su roditelji deteta koji su pedofila prijavili policiji. NJemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji propisana je strožija kazna zatvora ako je žrtva dete pa N. S. preti robija od šest meseci do pet godina.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sloboda

23.08.2020. 10:34

Nisam pedofil ali gledao sam devojčice sa jakim atributima(grudi i obline tela)kako se same nabaciju starijim muškarcima za novac.Pitam se šta rade njihovi roditeli.Polija napise prijava zajedno sa tužiocem a šta ako se doze da muškarac nije kriv!!!

Ja

23.08.2020. 14:04

@Sloboda - Ti "atributi" su im narasli od hormona koji se trpaju u zivotinjsko meso i slicno! Nema izgovora da neko iskoriscava maloletnike, pa sve i da se sami nude!

Naivni Gedža

23.08.2020. 14:22

@Sloboda - Pa ako nisi pedofil nećeš na taj način posmatrati devojčice bez obzira na njihovu fizičku razvijenost tela. Mentalno, to su još uvek deca.

Dragana

23.08.2020. 14:22

@Sloboda - Spoljašnji izgled uopšte nije presudan,već unutrašnji sklop osobe.Eto,na primer,pojedini muškarci izgledaju sasvim uljudno,imaju porodicu i svoju decu,ali seksualno iskorišćavsju tuđu.Pedofili su.Dete od 12 godina je po mentalno-emocionalnom sklopu dete,ma kako izgledalo spolja.