PRONAŠLI MU ARSENAL U KUĆI: Akcija policije u Kraljevu, pronađene velike količine municije i dve mine

G. Ć.

16. 08. 2020. u 12:34

ZBOG sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su D.M. (50) iz Kosovske Mitrovice.

ПРОНАШЛИ МУ АРСЕНАЛ У КУЋИ: Акција полиције у Краљеву, пронађене велике количине муниције и две мине

Foto Ilustracija / B. Subašić

Policija je, naime, u kući u kojoj neprijavljeno boravi osumnjičeni, pronašla i zaplenila čak 270 komada razne municije, kao i dve tromblonske mine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade