ŠTA JE TEODORA RADILA PRE STRAŠNE SAOBRAĆAJKE: Nesreća šokirala kafanu, očevici ispričali šta se dešavalo

Novosti online

ponedeljak, 10. 08. 2020. u 19:51

ШТА ЈЕ ТЕОДОРА РАДИЛА ПРЕ СТРАШНЕ САОБРАЋАЈКЕ: Несрећа шокирала кафану, очевици испричали шта се дешавало

M. Nićiforović

TINEJDžERKA koja je u subotu teško povređena na pešačkom prelazu na Košutnjaku u povratku iz provoda zove se Teodora R. (19).

Ona je kobne noći izašla u provod sa društvom u kafanu u koju inače često svraća kada su večeri rezervisane za provod uz živu muziku.

- Teodora je bila super raspoložena. Pevala je, plesala sa dečkom i igrala sa drugaricama. Desetak minuta pred zatvaranje kafane Teodora je krenula kući na Petlovo brdo i dok je prelazila ulicu na nju je prema rečima očevidaca, naletela crvena škoda fabija i teško je povredila. Vozač se nije ni zastavio i odjurio je dalje.

- Bila je u fluorescentno žutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije video na pešačkom. Izgleda da je bio pijan ili drogiran i vozio je strašno brzo iako je ograničenje na tom delu puta 40 kilometara na sat - rekli su očevidci nesreće koja je šokirala punu kafanu, piše "Republika".

Automobil je tinejdžerki ogulio meso do kosti potkolenice i istrgao stopalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ana

11.08.2020. 09:22

@Sky - To je sad najbitnije...zašto je restoran radio do 23h? Zato što su sporedne stvari vrlo bitne a krupni problem se stavlja pod tepih zato i jesmo propala zemlja. Nije bitno što gradom voze ovakvi ljudi, nije bitno što je devojku udario i pobegla, nije bitno što je dete životno ugroženo... Bitno je što kafana radi do 23h (inače odlukom dozvoljeno).

TRIGGER

11.08.2020. 20:10

@Ana - Nemojte me pogrešno razumeti, ali u moje vreme smo imali izlazak do 21:00h. Posle toga izlazili su samo problematični likovi. Kad pročitam da danas devojčica od 19 godina redovno izlazi do fajronta na živu muziku, onda mi to zvuči pomalo nerealno.