NA NOVČANICI OD 10 DINARA OSTAVIO PORUKU, PA POVUKAO OBARAČ: Ispovest oca kome se sin ubio kod crkve u Barajevu!

Novosti online

petak, 07. 08. 2020. u 19:37

НА НОВЧАНИЦИ ОД 10 ДИНАРА ОСТАВИО ПОРУКУ, ПА ПОВУКАО ОБАРАЧ: Исповест оца коме се син убио код цркве у Барајеву!

Foto: Depositphotos

SINA sam sahranio na njegov rođendan - kaže otac N.R. (38) koji je izvršio samoubistvo 30. jula u Barajevu nedaleko od crkve.

Otac kaže da ne zna zašto je njegov sin to uradio, ali da sigurno nema veze niti sa praznikom (N. R. je izvršio samoubistvo na dan Ognjene Marije - prim.aut.), niti sa crkvom.

- Dan ranije otišao je kod bivše devojke u Barajevo, a šta se tamo desilo ne znam. Imao je dobar posao, nije nam se žalio da ima bilo kakav problem. I da je imao, rešili bismo. Ovo nikako nije rešenje - priča očajni otac i dodaje da bi želeo da sazna istinu.

On dodaje da N. R. nije ima pištolj i da ne zna odakle mu ni kada ga je nabavio.

- Navodno, taj pištolj je s Kosova, ali ne znam odakle mu i ko mu ga je dao ili prodao. Kad su ga našli, našli su pištolj, ali i novčanicu od 10 dinara na kojoj je napisao "Oprostite" i moj broj telefona - kaže potreseni otac boreći se sa suzama.

Kaže da je posle sinovljeve smrti u njegovom kompjuteru video da je pokušao da refinansira kredit kod banke, ali da ne zna da li je uspeo i koliko je novca imao. Slučaj samoubistva N. R. preuzelo je tužilaštvo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)