NA NOVČANICI OD 10 DINARA OSTAVIO PORUKU, PA POVUKAO OBARAČ: Ispovest oca kome se sin ubio kod crkve u Barajevu!

Novosti online

07. 08. 2020. u 19:37

SINA sam sahranio na njegov rođendan - kaže otac N.R. (38) koji je izvršio samoubistvo 30. jula u Barajevu nedaleko od crkve.

НА НОВЧАНИЦИ ОД 10 ДИНАРА ОСТАВИО ПОРУКУ, ПА ПОВУКАО ОБАРАЧ: Исповест оца коме се син убио код цркве у Барајеву!

Foto: Depositphotos

Otac kaže da ne zna zašto je njegov sin to uradio, ali da sigurno nema veze niti sa praznikom (N. R. je izvršio samoubistvo na dan Ognjene Marije - prim.aut.), niti sa crkvom.

- Dan ranije otišao je kod bivše devojke u Barajevo, a šta se tamo desilo ne znam. Imao je dobar posao, nije nam se žalio da ima bilo kakav problem. I da je imao, rešili bismo. Ovo nikako nije rešenje - priča očajni otac i dodaje da bi želeo da sazna istinu.

On dodaje da N. R. nije ima pištolj i da ne zna odakle mu ni kada ga je nabavio.

- Navodno, taj pištolj je s Kosova, ali ne znam odakle mu i ko mu ga je dao ili prodao. Kad su ga našli, našli su pištolj, ali i novčanicu od 10 dinara na kojoj je napisao "Oprostite" i moj broj telefona - kaže potreseni otac boreći se sa suzama.

Kaže da je posle sinovljeve smrti u njegovom kompjuteru video da je pokušao da refinansira kredit kod banke, ali da ne zna da li je uspeo i koliko je novca imao. Slučaj samoubistva N. R. preuzelo je tužilaštvo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života