Rođaci mladoženje koji se ubio u hotelskoj sobi kažu - Javljao se svima, kao da je hteo da se pozdravi

Novosti online

četvrtak, 06. 08. 2020. u 17:28

Рођаци младожење који се убио у хотелској соби кажу - Јављао се свима, као да је хтео да се поздрави

Foto: Fejsbuk

NEKOLIKO dana pre nego što je to učinio javljao se mnogim ljudima, došao je sa devojkom kod roditelja kako bi organizovali venčanje, a onda je iznajmio sobu u hotelu u Leskovcu.

To nije ličilo na njega... Ovako gledajući sve govori da je unapred isplanirao svoje samoubistvo...

Ovim rečima, nakon sahrane Gorana S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, koji je izvršio samoubistvo u ponedeljak uveče u hotelskoj sobi u okolini Leskovca, govori njegova rođaka. Kako kaže, Goranova porodica, prijatelji, ali i svi poznanici i dalje su u šoku zbog tragedije koja je pogodila ovu porodicu baš u trenutku kada su pripremali veselje.

- Goran je sa verenicom, sa kojom se inače zabavlja duže vreme, došao kod roditelja da se dogovore oko svadbe. Dogovor je bio, koliko znam, da Goranovi dođu u Beograd kako bi verili devojku, a zatim se organizuje i svadba. Svi su se radovali tom veselju, posebno njegova majka koja je jedva čekala da joj se neko od dece "skrasi" - priča potresena devojka.

Kako kaže, kobnog dana je Goran sa verenicom i roditeljima bio u kupovini, pazarili su nakit povodom veridbe. Ono što je čudno jeste da je Goran iznajmio hotelsku sobu.

- Baš taj detalj mi ukazuje da je Goran verovatno planirao to da uradi. Nebrojeno puta do sad je vozio noću za Beograd, nikada to njemu nije predstavljalo problem pa da kažemo da je iznajmio sobu da odmori. Pored toga, javio se velikom broju ljudi proteklih dana, sa svakim bi stao da popriča. Kao da je hteo da se pozdravi... Ipak, razlog zbog kog je digao ruku na sebe i dalje je misterija za sve nas - kaže rođaka.

Goran S. / Foto Fejsbuk

Goranova porodica je vredna i imućna, imaju nekretninu u Medveđi, njegova majka je privatnik, a i otac penzioner koji povremeno radi. Zato je teorija da je pao u finansijske dugove malo verovatna.

"DEVOJKA HTELA DA SKOČI U GROB ZA NjIM"

- Bio je zaista divan i vredan mladić, toliko godina smo rasli zajedno... Iako je umeo da plane u sekundi, da bude impulsivan, pa i da opsuje, posle nekog vremena bi se ponašao kao da je sve u redu. Sahrana je bila izuzetno potresna sa oko stotinak ljudi, njegova devojka je htela da skoči u grob za njim - priča rođaka.

Foto: Fejsbuk

Goran S. je samoubistvo izvršio u okolini Leskovca, u tuš kabini hotelske sobe. Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom, a kada je ušao u sobu poslao je verenicu do automobila po stvari a zatim se obesio o kaiš u kupatilu. Njegovo telo pronašla je upravo njegova verenica kada se vratila u sobu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)