SRCE UDARILO JAKO? Završena obdukcija tela Milorada L. (72) iz Prokuplja

D. Z.

sreda, 05. 08. 2020. u 20:48

СРЦЕ УДАРИЛО ЈАКО? Завршена обдукција тела Милорада Л. (72) из Прокупља

Kuća zbog koje su se sporila braća / Foto D. Z.

UZROK smrti Milorada L. (72), čije je telo pronađeno u bašti pokraj kuće u selu Donja Draganja kod Prokuplja 25. jula, najverovatnije je srčani udar, saznaju "Novosti" iz izvora bliskog istrazi.

Iako će rezultati obdukcije biti dostavljeni u tužilaštvo tek u četvrtak, po informacijama koje imamo, nesrećni čovek najverovatnije nije preminuo od udarca motikom, tokom sukoba sa rođenim bratom Živoradom L. (73).

Kako smo saznali, Milorad je bio srčani bolesnik i nedelju dana uoči tragedije ležao je u bolnici, a očekivao je i operaciju. Posle nesreće u bašti, privedeni su Miloradovi brat i snaja, kojima je određen pritvor zbog sumnje da su ga usmrtili, odnosno prikrivali zločin. - Na Miloradovom telu bilo je hematoma, odnosno modrica po glavi, kukovima i nogama, ali nijedna od tih povreda nije na prvi pogled izgledala smrtonosno - saznaju "Novosti".

Pored tela pronađena je motika za okopavanje bašte kojom su, kako se veruje, supružnici ili jedno od njih zadali više udaraca Miloradu. Dvojica braće posvađala su se oko međe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)