UDES NA AUTO-PUTU: Probio bankinu, izleteo sa kolovoza, isprevrtan završio na livadi

Tanjug

05. 08. 2020. u 19:25

УДЕС НА АУТО-ПУТУ: Пробио банкину, излетео са коловоза, испревртан завршио на ливади

Nenad Živanović

NA auto-putu E-75, kod Ruiške Reke, pre Ražnja, smer Niš - Beograd, putničko vozilo udarilo u zaštitnu ogradu u zaustavnoj saobraćajnoj traci i izletelo sa kolovoza.

Vozilo se prevrnulo na krov i nalazi se u zelenom pojasu. Ekipe su na terenu i u zaustavnoj saobraćajnoj traci, saopštilo je posle 18 časova JP "Putevi Srbije".

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

Auto-put Čačak - Beograd, saobraćaj je preusmeren iz vozne u preticajnu saobraćajnu traku na ulazu u tunel Šarani, dok se saobraćaj odvija normalno u samom tunelu.

Auto-put Ub - Obrenovac, kilometar pre isključenja za Obrenovac, od 07 do 16 časova, izvode se radovi na postavljanju zvučno izolacionih zidova, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka tokom 24 časa, jer će ostajati postavljena saobraćajna signalizacija i posle 16 časova.Petlja Smederevo jug , na mostu preko železničke pruge Topčider - Mala Krsna u sastavu petlje za vezu auto-puta Beograd - Niš sa Smederevom, saobraćaj normalizovan - odvija se u obe kolovozne trake, nakon radova koji su se izvodili na sanaciji mosta.

Sombor - Obilaznica oko Sombora, do 7. avgusta do 16.00 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa. U zoni radova saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)