DAJ MI MAJKO DRUGI ŽIVOT: Goran pre samoubistva ostavljao potresne poruke na fejsbuku, verenica pronašla telo (FOTO)

Novosti online

05. 08. 2020. u 11:16

ДАЈ МИ МАЈКО ДРУГИ ЖИВОТ: Горан пре самоубиства остављао потресне поруке на фејсбуку, вереница пронашла тело (ФОТО)

Goran S. / Foto "Fejsbuk"

GORAN S. (39), mladoženja iz sela Negosavlja u Medveđi, koji se preksinoć, kako pokazuju prve nezvanične informacije, ubio u jednom hotelu Leskovcu, ostavljao je potresne poruke na svom Fejsbuk profilu.

Meštani Negoslavlja s nevericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo.

- U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vredan i pošten momak, uspešan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par - pričaju u Goranovom selu i dodaju:

- Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd.

Na Fejsbuk profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava.

Citati koje je kačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan: "Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…"

Foto: Facebook

Objava na fejsbuku Gorana S.

U sledećoj poruci piše: "Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…", a zatim je napisao i repliku iz filma "Terminator": "Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…"

On je poslao svoju verenicu do automobila, koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana pre zakazanog svadbenog veselja.

Radnik hotela ispričao je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao je u sobu sa devojkom:

- Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog celokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste - kaže izvor.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milica

05.08.2020. 11:50

@Maki - Bog zna istinu, ali i familija. I ne znam sto potenciraju da samo verenica zna. Znaju i roditelji. Ocigledno da covek nije neke stvari mogao da prevazidje. Meni je cudno da spava u hotelu a ne kuci. Ali dobro.