NIŠLIJA POTKRADAO BAKU (91) O KOJOJ JE BRINUO: Ona prohodala, pa se osvetila

Novosti online

utorak, 04. 08. 2020. u 17:48

НИШЛИЈА ПОТКРАДАО БАКУ (91) О КОЈОЈ ЈЕ БРИНУО: Она проходала, па се осветила

Foto Depositphotos

POLICIJA u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca starog 60 godina iz ovog grada koji je pokrao staricu (91) o kojoj se godinama starao.

Lopov je iskoristio okolnost što se baka teško kretala da bi joj iz kuće odneo gomilu stvari, ali se starici u poslednje vreme zdravlje poboljšalo, pa je otkrila krađu i negovatelja prijavila policiji.

- On se o njoj starao šest godina, tokom kojih je konstantno krao iako ga je ona uredno plaćala za uslugu nege i pomoći. Koristio je to što se baka kretala samo uz pomoć hodalice, pa je mislio da neće primetiti krađu. Uzimao je sve što mu je došlo pod ruku, osim novca, odneo joj je vredan masažer, kuhinjski pribor, fotoaparat, kameru, četiri ručna sata koja su pripadala njenom pokojnom suprugu, razni alat, gramofon i ploče i šivaću mašinu. Međutim, starica je u poslednje vreme počela više da se kreće po stanu pa je primetila šta joj sve nedostaje - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, policija je osim novca, pronašla većinu ukradenih stvari i vratila ih vlasnici.

- Ona se požalila da je čovek koga je smatrala prijateljem, ne samo pokrao, već je od nje pozajmljivao novac koji joj nikada nije vratio - dodaju naši izvori.

Šezdesetogodišnjaku se na teret stavlja krivično delo teške krađe.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)