PAR SATI PRE NESREĆE OBJAVILI SLIKE NA FEJSBUKU: Nebojša i Željka zagrljeni i srećni sa decom, a onda se desila tragedija (FOTO)

S.K.- A.D.

25. 07. 2020. u 16:28

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u mestu Zminjak kod Šapca, živote su izgubili Nebojša M. (46) i Željka M. (39) iz sremskog sela Laćarak, dok je njihovo dvoje dece sa povredama prebačeno na Urgentni prijem šabačke bolnice.

ПАР САТИ ПРЕ НЕСРЕЋЕ ОБЈАВИЛИ СЛИКЕ НА ФЕЈСБУКУ: Небојша и Жељка загрљени и срећни са децом, а онда се десила трагедија (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Udes se dogodio nešto pre 11 časova, kada je teretni voz sa 24 vagona u kompoziciji, koji se kretao od Rume prema Brasini na utovar, naleteo na sivi „ford fokus“ karavan sremskomitrovačkih oznaka, kojim se porodica upravo vraćala sa odmora u obližnjoj Banji Koviljači.

Očevidci kažu da je mašinovođa uporno svirao, ali nije uspeo da zakoči, pa je voz udario u automobil i gurao ga 40 metara, sve dok sa putnicima nije sleteo sa pruge u visoku travu.

Iako je teretnjak bio prazan, uspeo je da se zaustavi oko 120 metara dalje.

Neposredno pre saobraćajne nesreće Željka je na Fejsbuku postavila fotografije na kojima su nastradali i njihova deca vidno srećni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

MEĐUNARODNI DAN BEZ PAPIRA: Prilika da se ukaže na važnost očuvanja šuma