SILOVATELJ OSTAJE IZA REŠETAKA: Produžen pritvor A. P. (30), osumnjičenom za napastvovanje dečaka (9) iz Sremskih Karlovaca

LJ. P.

24. 07. 2020. u 20:33

СИЛОВАТЕЉ ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Продужен притвор А. П. (30), осумњиченом за напаствовање дечака (9) из Сремских Карловаца

Foto Fejsbuk

VANRASPRAVNO veće Višeg suda u Novom Sadu produžilo je pritvor meštaninu Sremskih Karlovaca A. P. (30), osumnjičenom za silovanje devetogodišnjeg dečaka.

On će iza rešetaka ostati do 23. avgusta da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, zbog opasnosti od ponavljanja dela, ali i da ne bi uznemirava javnost.

Tridesetogodišnjak, inače bliski rođak dečaka, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna seksualno zlostavljao mališana. On ga je, kako se sumnja, odveo na jednu rođendansku proslavu u naselju Doka-Čerat u Sremskim Karlovcima, gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro. Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A. P. je dečaka nosio u naručju, jer se dete nije osećalo dobro, a onda ga je, dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao, posle čega ga je odveo kući.

Mališan je odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta, što je njegovim roditeljima, posebno majci, bilo sumnjivo. Dečak je, međutim, rekao da ga jako boli stomak, te su ga odveli kod lekara na pregled, na kojem je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan. Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Mada otežano govori zbog problema sa sluhom, dečak je sposoban za komuniciranje i dao je iskaz o onome što mu se dogodilo.

NEGIRAO KRIVICU

PRILIKOM privođenja, A. P. je, prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se te večeri, odnosno u noći između 14. i 15. juna, dešavalo na rođendanskom slavlju, na koje je sa sobom poveo i devetogodišnjaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marina

24.07.2020. 21:13

Ne razumem kakvi su to roditelji koji puštaju devetogodišnjaka na proslave koje traju do 4 ujutro, i to još bez njihovog prisustva, jadno dete