PRONAĐENA JEDNA OD TRI NESTALE ŽENE IZ SMEDEREVA: Istražuje se zašto je pobegla, za Milicom se još traga

J. ILIĆ

24. 07. 2020. u 19:01 >> 20:08

KAKO je "Novostima" rečeno u MUP Srbije, ženska osoba stara 43 godine, čiji je nestanak prijavljen pre nedelju dana, pronađena je. Radi se o jednoj od tri nestale žene sa područja Smedereva u poslednjih nekoliko dana.

ПРОНАЂЕНА ЈЕДНА ОД ТРИ НЕСТАЛЕ ЖЕНЕ ИЗ СМЕДЕРЕВА: Истражује се зашто је побегла, за Милицом се још трага

Foto: Privatna arhiva

Ona je, zapravo, pobegla iz kuće u kojoj je radila, odnevši zlatan nakit. Protiv nje je podignuta krivična prijava zbog krađe.

Policija traga za drugom ženom starom 45 godina, koja je, kako tvrde u MUP-u, i ranije odlazila od kuće. Kada je reč o Milici Jakovljević, u MUP kažu da se radi na tom slučaju, ali da je reč o "punoletnoj osobi koja je napustila dom svojom voljom".

- U policiji sam dao izjavu, postavili su mi neka pitanja, i to je sve. Zasada ni oni ništa ne znaju, nisu došli ni do kakvog traga - kaže, za "Novosti", Jovan Jakovljević, čija je supruga Milica (20), iz sela Osipaonica kod Smedereva, nestala pre pet dana.

Ona je, kako se veruje, u ponedeljak, u zoru, napustila porodičnu kuću, ostavivši trogodišnjeg sina usnulog u krevetu. Od tada joj se gubi trag.

Posle teksta u "Novostima" o nestanku mlade žene, policija je u petak, prvi put pozvala njenog supruga Jovana Jakovljevića da da izjavu. On tvrdi da nema ideju gde bi Milica mogla da bude. Kaže da njeni roditelji žive u BiH, ali da nema naznaka da se uputila tamo.

Policija proverava listing poziva sa Miličinog telefona i razgovara sa ljudima sa kojima se čula u danima pre nego što je otišla od kuće.

Veče uoči nestanka, Milica je legla da spava sa trogodišnjim sinom, a suprug je radio u trećoj smeni. Kada su se njegovi roditelji, sa kojima žive u kući, ujutru probudili, trogodišnjak je spavao sam, nje nije je bilo u krevetu.

Suprug Jovan svedoči da je Milica ove godine u martu pokušala da se ubije skokom s nadvožnjaka na putu Osipaonica - Skobalj. Posle toga, neko vreme je provela u psihijatrijskoj bolnici u Kovinu. Zbog ovoga, familija strahuje da je možda u stanju da sebi naudi.

Porodica moli sve da ukoliko negde vide ili prepoznaju Milicu Jakovljević to jave na brojeve telefona: 064 301 8590 i 063 702 0641, ili najbližoj policijskoj upravi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024