SICILIJANSKA EGZEKUCIJA: Srbin Saša u Ekvadoru ubijen po posebnom "receptu"

D. Z.

22. 07. 2020. u 11:30

SRBIN Saša S. (51), poreklom iz Niša, ubijen je u ponedeljak ispred jednog tržnog centra u gradu Samborondonu u Ekvadoru.

СИЦИЛИЈАНСКА ЕГЗЕКУЦИЈА: Србин Саша у Еквадору убијен по посебном рецепту

Novosti

On je usmrćen dok je sedeo u kafiću, a sigurnosne kamere zabeležile su trenutak kada mu je ubica prišao i u njega ispalio tri hica.

Saša S. je ubijen u primorskom delu Ekvadora, dok je sedeo sa suprugom u jednom od najpoznatijih šoping-centara u ovom delu zemlje "Placa Navona". Posle napada, ubica je pobegao sa svojim pomagačem na skuteru, a mediji su objavili i fotografiju osumnjičenog za egzekuciju.

Dok tamošnja policija radi na rasvetljavanju ovog zločina, opisanog kao "sicilijanska egzekucija", Nišlije se preispituju da li im je poznat lik i delo ovog kontroverznog sugrađanina koji ima i državljanstvo ove južnoameričke države. Njegova poslednja zvanična adresa jeste bila u Nišu, ali u ovom gradu on nikome nije poznat, pa je pitanje kada se odselio za Južnu Ameriku.

Tviter

Tekst potpisa

- Za ovo ubistvo smo saznali iz medija i niko tim povodom nije kontaktirao sa nama, tako da verujemo da nema nikakve veze sa našim gradom - kaže izvor blizak niškoj policiji.

I stariji policijski operativci kažu da im on nije poznat i da ne znaju kakve veze ima sa gradom na Nišavi. Čime se ovaj Nišlija bavio i u dalekoj zemlji i koji je motiv ubistva, zasada nisu uspeli da otkriju ni tamošnji mediji, a o slučaju nije upoznato ni naše Ministarstvo spoljnih poslova.

Mediji u Ekvadoru javljaju da je u kući žrtve pronađena velika količina novca, čije poreklo nije poznato.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!