TUKLI DRVENOM PALICOM: U Novom Sadu uhapšena dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje

Lj.P.

19. 07. 2020. u 14:11

NOVOSADSKA policija uhapsila je N.E. (20) i M.N. (27), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

ТУКЛИ ДРВЕНОМ ПАЛИЦОМ: У Новом Саду ухапшена двојица осумњичених за насилничко понашање

Foto: Depositphotos

Njih dvojica se sumnjiče da su, prekjuče, na Futoškom putu, učestvovali u incidentu u kome je  povređen dvadesetdvogodišnji Novosađanin. Sa još dve, za sada neidentifikovane osobe, oni su ga, kako se sumnja, najpre tukli drvenim palicama. Tokom ovog incidenta dvadesetdvogodišnjak je   pogođen u nogu  i hicem iz vatrenog oružja.

Policija je, istog dana, pronašla N.E. i M.N, odredila im zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Dvojica osumnjičenih su zatečeni u  automobilu sa falsifikovanim tablicama, pa se N.E. tereti i za krivično delo falsifikovanje isprave.

Pretresom stana povređenog Novosađanina, policija je pronašla nelegalni pištolj i municiju, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku ostalih učesnika ovog događaja.   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)