ISPOVEST OCA SRBINA SERIJSKOG SILOVATELJA: Hapšenje Siniše u Berlinu nas je šokiralo, radio je kao radnik na građevini

B. G.

17. 07. 2020. u 16:44

VEST da je dvadesetdevetogodišnji Siniša K, zvani Sile Lim, uhapšen u Nemačkoj, zbog nasilništva i pokušaja silovanja, iznenadila je i uznemirila žitelje mirnog banatskog sela, Melenci, kraj Zrenjanina, a naročito njegove roditelje, oca Branislava i bolesnu majku, Gordanu, koja je pala u nesvest, kada je saznala da joj je stariji sin uhapšen u Berlinu, zbog serije silovanja.

ИСПОВЕСТ ОЦА СРБИНА СЕРИЈСКОГ СИЛОВАТЕЉА: Хапшење Синише у Берлину нас је шокирало, радио је као радник на грађевини

Foto: Fejsbuk

- Ovo je šokantno za nas, nismo imali pojma, do pre mesec dana,  sve je bilo u redu, radio je kao radnik na građevini - kaže Branislav K. uz napomenu da je tad upoznao Sinišinu trudnu suprugu, kojoj je isteklo zdravstveno osiguranje, pa je morala nazad u Srbiju, a inače je iz okoline Subotice.

- Bila je kod nas nedelju dana, a onda je otišla - dodao je otac čoveka koga je u specijalnoj akciji, uhapsila nemačka policija i smestila ga u zatvor.

Kako pričaju meštani Melenaca, Limenom je to drugi brak, iz prethodnog sa M. iz Melenaca, ima sedmogodišnjeg sina, koji živi sa svojom majkom, koja se ponovo udala i ima još troje dece, a nj njega je tužila zbog neredovnog plaćanja  alimentacije.

Foto: B. G.

- Svađali su se zbog toga, nije viđao često sina, a dobijao je i krivične prijave - rekao nam je meštanin ulice Žive Brcanskog, u neposrednoj blizini lekovite Banje Rusanda, u kojoj živi porodica uhapšenog Siniše, kojeg su zbog čestih krađa lima i aluminijuma, prozvali Limeni.

Da je njegov sin i u Srbiji imao problema sa zakonom i da je pet godina i tri meseca proveo u zatvoru, potvrdio je njegov otac, uz napomenu da je zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, služio zbog sitnih krađa i napastvovaonja, ali da devojku, zbog koje je osuđen, nije silovao.

- To je bilo sada već davne  2013. godine, odležao je svoje, ko zna šta mu se u zatvoru sve događale, očigledno je preživeo traume, koje nije ispoljavao, barem ne pred nama - dodao je Branislav K. uz opasku da mu je sin, u poslednje vreme, bio  tankih živaca, ne isključujući mogućnost da je totalno izgubio kompas.

- Ovo za šta ga sad optužuju, normalan čovek, sigurno ne bi učinio. Očajni smo, poštena smo porodica, trudio sam se oduvek da njega i starijeg sina, izvedem na pravi put, nikada nisam imao problema sa zakonom - iskreno je dodao Branislav K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna