POLICIJA TRAGA ZA MALBAŠOM: Fudbaler ima saznanja o ranjavanju u Zemunu?

Z. U. - S. J. M.

15. 07. 2020. u 21:33

ZA bivšim fudbalerom Partizana i reprezentativcem Nikolom Malbašom (43), prema nezvaničnim saznanjima, raspisana je potraga kako bi se razjasnilo teško ranjavanje Igora N.(47), koji je prošle nedelje izboden nožem u svom automobilu u Zemunu. Više javno tužilaštvo u Beogradu je, za sada, ovaj događaj okarakterisalo kao pokušaj ubistva!

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА МАЛБАШОМ: Фудбалер има сазнања о рањавању у Земуну?

Nikola Malbaša / Foto N. Paraušić

- U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja i materijalnih tragova kako bi se došlo do dokaza i svih aktera ovog slučaja - rečeno nam je u VJT. - Za počiniocem se traga.

Šta se tačno dogodilo prošle srede, 8. jula uveče, u Bačkoj ulici, na okretnici autobusa GSP na linijama "18" i "83", još se istražuje. Tada su pojedini mediji izvestili da je Igor N. povrede zadobio u obračunu sa više zasad nepoznatih osoba. Rane su mu bile nanete oštrim predmetom.

Kolima Hitne pomoći prebačen je u bolnicu gde je operisan. Navodno, imao je višestruke ubode, nanete oštrim predmetom. Njegovo stanje je, za sada, stabilno.

- Još je nejasno šta se dogodilo te večeri i sa kim se sve Igor sukobio - navodi izvor "Novosti". - Prema nekim informacijama, tu se zatekao i Malbaša, koji živi u blizini. Policija ga nije našla na adresi i za njim je raspisana potraga. On bi trebalo da donekle razjasni sve okolnosti krvavog događaja.

IGRAO LIGU ŠAMPIONA

MALBAŠA je karijeru započeo u FK Zemun, da bi kasnije nastupao i za apatinsku Mladost. Prvoligašku afirmaciju doživeo je u Hajduku iz Kule, da bi u sezoni 2002/2003. potpisao za Partizan, u vreme dok je "crno-bele" trenirao Lotar Mateus. Navijačima Partizana u lepoj uspomeni ostao je njegov gol postignut Đurgardenu sa penala, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrao je za Partizan u Ligi šampiona 2003/2004. Nastupao je i za Terek, AEK, Koblenc i Šandong.

Inače, Igor N. je stari znanac policije i ima debeo dosije. Privođen je i pisane su mu krivične prijave zbog trgovine narkoticima, ali i krađe automobila, zbog čega je i osuđivan.

Otkud Malbaša u ovom društvu, javnosti nije poznato. Posle završetka sportske karijere, on se povukao u rodni Zemun i uplovio u privatan biznis. U ovom kraju Beograda živi i Igor N., a prema nekim informacijama njih dvojica su svojevremeno bili čak i komšije, pa verovatno poznanstvo traje od detinjstva. Da li je prošle nedelje sukob izbio između njih dvojice ili je bilo upleteno još osoba znaće se po završetku istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina