INFORMACIJE IZ BOLNICE: Evo u kakvom je su stanju povređeni u nesreći kod Slankamena

Lj.P.

15. 07. 2020. u 12:40

TROJE povređenih u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Karlovci – Novi Slankamen, nalaze se na lečenju u bolnicama u Novom Sadu, i svi su u stabilnom stanju.

ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ БОЛНИЦЕ: Ево у каквом је су стању повређени у несрећи код Сланкамена

Foto: Novosti/Fejsbuk

Četvoroipogodišnji dečak je smešten u Institut za zdravstvenu zaštitu  dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, dok su njegovi roditelji u Urgentnom centru.

Mališan, kako je „Novostima“ kazala dr Andrea Đuretić, portparol  ove zdravstvene ustanove, ima kontuziju mozga, i nalazi u jedinici intenzivne nege.

- Pacijent nema drugih povreda, i nalazi se na posmatranju – kazala je dr Đuretić. - Danas ili sutra će biti premešten na odeljenje.

U Urgentni centar  KCV su primljeni V.Ž i M.Ž. i oboje imaju teške povrede. U toj zdravstvenoj ustanovi navode da su posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijenti stabilnog zdravstvenog stanja.

Pacijenti su van životne opasnosti i nalaze se u Urgentnom centru na daljem lečenju i pod lekarskim nadzorom – navode u PR službi KCV.

Dečak, kao i dvoje odraslih,   povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Novi Karlovci – Novi Slankamen, kada je, kako prenose mediji, „reno klio“ inđijskih registarskih oznaka sleteo sa kolovoza, prevrnuo se, a zatim udario u drvo i završio na krovu.

U automobilu se nalazila petočlana porodica, a vozilom je upravljao M.Ž., a pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom. U toj nesreži je poginulo dvoje dece, jednogodišnja devojčica i osmogodišnji dečak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)