STRAVIČNA NESREĆA KOD SLANKAMENA: Poginula beba od godinu dana i dečak (8)

Novosti online

15. 07. 2020. u 09:25

DVOJE dece nastradala su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći na putu Novi Karlovci - Novi Slankamen.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД СЛАНКАМЕНА: Погинула беба од годину дана и дечак (8)

Foto: J. L.

Kako se saznaje, nastradala je devojčica stara godinu dana i dečak star 8 godina, dok su još tri osobe povređene. Majka i otac su zadobili teške povrede, a dečak star 5 godina lakše.

Devojčica je preminula na licu mesta, dok je dečaku (8) konstatovana smrt u Hitnoj pomoći u Beški.

Petočlana porodica se nalazila u automobilu marke "reno klio" inđijskih registracija. Prema prvim informacijama, vozač M. Ž. (44) izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo s kolovoza, prevrnuo se, potom udario u drvo i završio na krovu.

Porodica se kretala ka Novim Karlovcima, gde žive, a kako se saznaje otac Milan Ž, majka V. Ž. (34) su teško povređeni, a dete (5) je zadobilo lakše povrede i oni su prevezeni u KC u Novom Sadu.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)