JEZIVA NESREĆA U NIŠU: Motociklista poginuo poginuo u teškom sudaru, izdahnuo na licu mesta

Novosti online

sreda, 15. 07. 2020. u 08:04

ЈЕЗИВА НЕСРЕЋА У НИШУ: Мотоциклиста погинуо погинуо у тешком судару, издахнуо на лицу места

Foto: Depozit

VOZAČ motocikla marke "honda" borskih registarskih oznaka preminuo je od povreda zadobijenih u sudaru sa automobilom u utorak oko 22:45 sati na Bulevaru 12. februar u Nišu.

Saobraćajna nesreća se desila nedaleko od megamarketa "Tempo", a motociklista je preminuo od zadobijenih povreda na licu mesta.

- Motociklista se kretao iz pravca aerodroma ka centru grada, dok je automobil na skretanju za MIN kopče pravio polukružno okretanje kada je došlo do strašnog sudara. Motor je odleteo na jednu stranu, a telo vozača motora na drugu. Auto ga je odbacio oko 20 metara - pričaju očevici koji su se zatekli na mestu nesreće nedugo nakon sudara.

Policija vrši uviđaj radi utvrđivanja uzroka nesreće.

Ovo je druga teška nesreća u protekle dve nedelje u Nišu u kojoj stradaju motociklisti. Poslednjeg dana juna na susednom Bulevaru Nikole Tesle, poginuo je motorciklista Miloš B. iz Kamenice kod Niša. On se sudario sa puntom kojim je upravljao S.S. iz Niša, a koji je pravio polukružno okretanje na skretanju za naselje Stevan Sinđelić. Nakon nesreće vozaču "punta" određeno je zadržavanje u policiji.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

pericamali

15.07.2020. 08:55

koliko sam razumeo, opet je vozac automobila kriv???? bahati manijaci na motoru ispada da su jadni i nevini... ovakve nesrece n isu jezive nego ocekivane , samo da nevini ne trunu u zatvoru

električar

03.08.2020. 09:08

@pericamali - A da li je tu dozvoljeno polukružno okretanje, da li je tom prilikom vozač automobila skretao levo a motociklista išao pravo, ko je imao prednost ?