BRUTALNO PRETUKAO DEVOJKU, SEKAO JE NOŽEM I PEKAO PEGLOM: Đorđe Lacković (25) osuđen na šest godina

Lj. P.

utorak, 14. 07. 2020. u 13:48

БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДЕВОЈКУ, СЕКАО ЈЕ НОЖЕМ И ПЕКАО ПЕГЛОМ: Ђорђе Лацковић (25) осуђен на шест година

Foto: Arhiva VN

ĐORĐE Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane Filipović (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.

Njemu je za nasilje u porodici izrečena kazna od godinu i po dana, a za nanošenje teških povreda pet godina, te mu je izrečena jedinstvena od šest godina zatvora.

Njemu je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.


Lacković, optužen za nasilje u porodici i nanošenje teških povreda, prema optužnici je 12. marta prošle godine u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, naneo teške povrede tadašnjoj devojci Ivani. Devojku je, kako se navodi u optužnici tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem naneo posekotine po nogama".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Djordje

14.07.2020. 15:22

Nadam se da ce imati " prijatan" boravak u zatvoru i da ce ga zatvorenici" lepo" docekati jel su poznati po tome da vole pedofile i ovakve "mangupe"koji peku i muce devojke!?