POZNAT MOTIV: Otkriveno zbog čega je medicinska sestra iz Bora osumnjičena da je krala i prodavala metadon

V. Đ.

10. 07. 2020. u 11:38

R.M. (49), medicinska sestra Opšte bolnice u Boru, koja ja je lišena slobode zbog sumnje da je svom sugrađaninu V.B. (36) iz bolničke apoteke dostavljala metadon, navodno je bila u vezi sa tim muškarcem, koji ju je ucenjivao da će, ukoliko ne dobije drogu, na društvenim mrežama objaviti njihove intimnne snimke i fotografije – nezvanično saznaju "Novosti".

ПОЗНАТ МОТИВ: Откривено због чега је медицинска сестра из Бора осумњичена да је крала и продавала метадон

Foto: Depositphotos

R.M. je, nezvanično, bila zgranuta kada je V.B. nakon što je odbila da mu da metadon, pustio snimak na fejsbuku, na kome se vidi kakko se njih dvoje ljube. Klipi je, nezvanično, ubrzo uklonjen, ali je to bilo dovoljno da se medicinska sestra uplaši.

Ne zna se koliko je puta R.M. dala V.B. koji je registrovan kao zavisnik od psihoaktivnih supustanci, dala metadon, ali se pominje nezvanično da je on deo te droge, koja se koristi za odvikavanje od teških narkotika, prodavao za 40 evra po ampuli, dok je deo zadržavao za sebe.

Međutim, u Opštoj bolnici su ubrzo primetili da počinje da im fali metadon, nakon čega je klupko počelo da se odmotava. Navodno, policija je počela da prati ovo dvoje i oni su uhvaćeni u trenutku kada je medicinska sestra drogu dala V.B. Po nepotvrđenim informacijama, sve je zabelećeno kamerom. Sve se, navodno, odigravalo od decembra prošle godine.

Nakon lišenja slobode, V.B. je odmah priznao sve što mu se stavlja na teret, dok se medicinska sestra branila ćutanjem. Protiv njih dvoje je podneta prijava zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Podsetimo, pre dve godine, u Opštoj bolnici u Boru lišena je slobode i Mimica P. (54), medicinska sestra u Opštoj bolnici u Boru, koja je zavisnicima od psihoaktivnih supstanci davala razblaženi, dok im je čist metadon prodavala. Ona je prošle godine u Višem sudu u Nišu osuđena na godinu i po dana zatvora i to na osnovu sporazuma o priznanju krivice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)