Mučno nam je i teško, bol ne prestaje. Često pomislim da nećemo ni dočekati sudsku presudu: Roditelji mladića koji je nastradao posle napada kod kluba "Tilt" o odlaganju suđenja

S. J. M.

07. 07. 2020. u 11:01

SUĐENjE Milovanu Tadiću, koji se tereti da je pre četiri i po godine, kao radnik obezbeđenja ispred kluba "Tilt" šutnuo u stomak Slobodana Vukića i naneo mu teške povrede od kojih je mladić 15 dana kasnije preminuo, odloženo je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu za sredinu septembra. Razlog je što još nije završeno veštačenje u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu. Kako je sudiju obavestio veštak, taj posao će biti gotov za desetak dana.

Мучно нам је и тешко, бол не престаје. Често помислим да нећемо ни дочекати судску пресуду: Родитељи младића који је настрадао после напада код клуба Тилт о одлагању суђења

Foto: N. Skenderija

Slobodanovi roditelji Milosav i Mirjana Vukić dolaze na svako ročište, koje se poslednjih nekoliko puta odlaže zbog veštačenja.

- Mučno nam je i teško, sina povratiti ne možemo, ali se nadamo pravdi - kaže nam Slobodanov otac. - Svaki dan nam je kao i prvi posle njegove smrti. Vreme prolazi, ali naša bol se ne umanjuje. Često pomislim da nećemo ni dočekati presudu. Sa njegovim gubitkom smo nekako izgubili i smisao života, pa se pitamo i kako dalje. Teško nam je da se sa svim tim pomirimo.

Majka Mirjana kaže da je okrivljeni na slobodi, da radi, a njima sina nema:

- Kad vidim tog Tadića u sudnici pomislim da on može postati otac, a naš sin ne može.

Slobodan je sa prijateljem 23. decembra 2015. godine izašao da se provede u klub "Tilt". Oko tri ujutru je slučajno porušio čaše na šanku, pa ga je obezbeđenje izbacilo napolje. Dok su ga držali i vukli, udarali su ga po glavi. Kad su ga izbacili, Slobodan se vratio na ulaz i vikao: "Ko me je udarao?" Tada je izašao Milovan Tadić i šutnuo ga nogom u stomak. Slobodan je posle prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu iz koje se više nije budio. Preminuo uveče na Božić 7. januara 2016. godine.

Foto: Novosti arhiva

Slobodan Vukić
ZAŠTO NISU ZVALI POLICIJU?

TE noći Slobodan je otišao u klub, gde postoji obezbeđenje, koje je trebalo da ga zaštiti, a ne da ga udara - kaže nam Mirjana Vukić. - Ako je bio pijan, što su ga pustili unutra? Ako je i napravio neki problem, zašto nisu pozvali policiju da ga odvede, a ne da ga oni udaraju i ubiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere