Kako devojčici da kažu da je OSTALA SIROČE, da joj se MAMA NEĆE VRATITI kući? SUZE I JECAJI u domu Božidarke Đ. (23), NASTRADALE kod Kule

J. L. - A. R.

nedelja, 05. 07. 2020. u 21:41

Како девојчици да кажу да је ОСТАЛА СИРОЧЕ, да јој се МАМА НЕЋЕ ВРАТИТИ кући? СУЗЕ И ЈЕЦАЈИ у дому Божидарке Ђ. (23), НАСТРАДАЛЕ код Куле

Foto: Privatna arhiva

U KULI, Ruskom Krsturu, Vrbasu i Crvenki - muk. U stravičnom udesu, koji se dogodio oko 3.30, kada je "reno megan" kojim je upravljao Mihajlo S. (23) iz Ruskog Krstura usled neprilagođene brzine sleteo s puta, nastradale su Marija F. (17) iz Kule, Božidarka Đ. (23) iz Crvenke i Tatjana G. (15) iz Vrbasa. Sa njima u vozilu su bili i Milica S. (14) iz Kule i Jovan Viljanac (17) iz Ruskog Krstura, koji su zadobili teške telesne povrede. Lekari u Novom Sadu se bore za njihove živote.

Suze i jecaji ne prestaju u domu Božidarke Đukić u Crvenki. Majka Rada i otac Dragan, skromni, fini ljudi, ne mogu da dođu sebi od šoka. Za strašnu nesreću javljeno im je u nedelju rano ujutru, čim se dogodila tragedija. Od tada su sve oči uprte u Božidarkinu maloletnu ćerku. Niko ne zna kako da joj saopšte da njena mama više nikada neće doći kući.

- Ona joj je bila i otac i majka. Sama ju je, uz pomoć roditelja, podizala, i sada je dete ostalo siroče - kratko nam je, pokušavajući da se smiri, rekla Božidarkina rođaka. - Srećom, devojčica ima tri tetke, i verujem da će one, nekako, pokušati da nadomeste majku. Ali to je nemoguće. Svi su sada angažovani oko sahrane, koja će biti u utorak. Devojčicu pokušavaju da zaštite koliko god mogu. Molim vas da razumete njihov bol i da im ne otežavate dodatno ovu tragediju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)