Krišom uzela nož iz kuhinje i probila sebi srce: Detalji smrti doktorke Violete

Novosti online

15. 06. 2020. u 16:41

Violeta S. A. (50), vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se juče zarivši sebi nož u srce u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda.

Кришом узела нож из кухиње и пробила себи срце: Детаљи смрти докторке Виолете

Foto: Novosti

U stanu su tada bili njeni muž i sin, koji nisu ni slutili šta se dešava iza vrata kupatila. Tek kad su se zabrinuli što Violete nema, provalili su vrata i zatekli je mrtvu.

Strašna porodična tragedija dogodila se oko podneva u zgradi u Ulici kralja Milutina, a policiju je pozvao Violetin muž.

- U stan su brzo stigli policija i Hitna pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Utvrđeno je da je Violeta krišom uzela nož iz kuhinje, ponela ga u kupatilo i zaključala se. Tamo se dva puta ubola u grudi. Prvi ubod nije bio smrtonosan, ali drugi jeste, jer je sečivo probilo srce i na mestu je ostala mrtva - kaže izvor iz istrage.

Doktorkini muž i sin ništa nisu čuli, a u jednom trenutku su se zabrinuli što ona dugo ne izlazi iz kupatila.

- Muž je prišao vratima i dozivao Violetu, ali nije bilo odgovora. Tad je posumnjao da se nešto desilo, pa je sa sinom razvalio vrata i zatekli su Violetu u lokvi krvi. Pored nje je bio krvavi nož - objasnio je sagovornik.

Violeta je za vreme svoje bogate i uspešne karijere kao pacijente imala brojne dame sa naše javne scene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela