UBIO Violetu, pa odveo njenu trogodišnju ćerku: Policija neočekivano "NABASALA" na leš državljanke Srbije, JEZIVI detalji užasa u Nemačkoj

NovostiOnline/I.STANOJEVIĆ

17. 06. 2020. u 15:00

SRPKINjA Violeta R. (38) nađena je, u ponedeljak oko 11 sati, mrtva u jednom stanu u gradiću Hagen oko 15 kilometara od Dortmunda, u nemačkoj saveznoj pokrajini Severnoj Rajni-Vestfaliji.

УБИО Виолету, па одвео њену трогодишњу ћерку: Полиција неочекивано НАБАСАЛА на леш држављанке Србије, ЈЕЗИВИ детаљи ужаса у Немачкој

Foto: AP

Njen leš je, kako izveštavaju tamošnji mediji, u lokvi krvi stajao najmanje nedelju dana. Policija zločin pripisuje njenom bivšem nevenčanom mužu (24) koji je, posle ubistva, sa sobom odveo Violetinu trogodišnju ćerku. On je u utorak uveče uhapšen u obližnjem mestu Izerlon, a dete je, iako nepovređeno, smešteno u bolnicu da se koliko toliko oporavi od šoka.

Socijalni radnici preuzeli su devojčicu od spasilačke službe i procenili da je, u ovom momentu, potrebna bolnička nega. Još nije data nikakva izjava o tome u kakvom je odnosu devojčica bila sa majčinim bivšim životnim saputnikom. Posle obdukcije, saopšteno je da je ubistvu prethodilo fizičko nasilje nad pokojnicom.

POVEZ NA OKU

OČEVIDAC kaže da je policijska akcija hapšenja ličila na prizor iz jedne tamošnje popularne TV krimi serije: "Specijalci u pancir-prslucima i šlemovima, upali su u zgradu oko 20.50 sati, u utorak uveče. Na sekund je zasvetleo blic, mislim da je reč o svetlosnoj granati. Policajci su ubrzo izašli i izveli mladića u maskirnim pantalonama i tamnoj majci sa nacrtanom belom mrtvačkom glavom. Očigledno je imao svežu povredu na licu, nosio je povez preko desnog oka".

Policija je, zapravo, neočekivano "nabasala" na stravičan prizor u stanu (Hurdenštrase) u koji je došla po zajedničkom nalogu za hapšenje policije Hagena i državnog tužilaštva u Dortmundu. Nemačka javnost nije informisana o tome zašto se ovaj mladić, koji je sredinom maja posle pet nedelja izašao iz zatvora, ponovo ogrešio o zakon. Njegov identitet se, takođe, drži u tajnosti, a nema ni zvanične potvrde o tome šta bi mogao da bude uzrok ubistva.

Prema pisanju lokalnih listova, stan u kome je Violeta R. poreklom iz Srbije ubijena, nalazi se u izrazito neupadljivom, sivom stambenom kompleksu. Nesrećna žena je tu posedovala stan u kome je živela sa ćerkicom. Jedna komšinica je, u razgovoru za lokalni medij, "Lokalni glas" rekla da je ceo niz zgrada planiran za rušenje. Dodaje da je "policija svako malo svraćala", jer je često postojao neki problem i narušavan red i mir.

Lokalni mediji prenose da su iz stana u Izerlonu u momentu njegovovog hapšenja, izašle žena i dve devojčice, od kojih je jedna ćerka žrtve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati