Ispraćaj Violete Skorobać Ašanin: Evo kada i gde će biti sahranjena čuvena doktorka

Novosti online

17. 06. 2020. u 15:56

Violeta Skorobać Ašanin (50), doktorka plastične hirurgije, koja je u nedelju izvršila samoubistvo u svom stanu, biće sahranjena u petak na groblju Lešće.

Испраћај Виолете Скоробаћ Ашанин: Ево када и где ће бити сахрањена чувена докторка

Foto: Jutjub Printscreen

Podsetimo, dr Violeta Skorobać Ašanin je u nedelju oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila, a kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju. - Razvalili su vrata i zatekli je u lokvi krvi.

Kako se sumnja, Violeta je krišom uzela nož iz kuhinje i dva puta ga sebi zarila u grudi. Telo je poslato na obdukciju i očekuje se da rezultati uskoro budu gotovi - podseća izvor iz istrage.

Samoubistvo uspešne doktorke, koja je bila jedna od omiljenih među srpskim džet setom, rastužila je i šokirala sve koji su se poznavali. Prijatelji kažu da je uvek bila nasmejana i vedra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina